Oskar tényleg csapatot vált, pont ahogy azt Thorin megjósolta!

Oskar tényleg csapatot vált, pont ahogy azt Thorin megjósolta!

Holnap pedig már éles bevetésen debütálhat a szintén új felállással próbálkozó Fnatic ellen!

Most már hivatalos, Tomáš "oskar" Šťastný váltja Johannes "nex" Maget-et a mousesports csapatában. Még júniusban dobta be a HellRaisers, hogy oskar cserepadra kerül. Az ok egyszerű, a cseh játék már tavasszal aláírt új csapatához, eddig azonban csak találgattuk, ki lesz ősztől a szerencsés.

Még júliusban, a kölni Majoron készítettünk egy interjút Thorinnal, aki már akkor azt jósolta, hogy a mouz lesz ez a befutó! És lám, a magát esport történésznek bélyegző szakértő ezúttal is a közepébe trafált!

Oskar eredeti HR-es szerződése szeptemberig tartott volna, de mivel most az őszi szezon már dübörög  a CS:GO világban, a mouz úgy döntött, kivásárolja élő kontraktusából egy hónappal korábban. A csere nem meglepő, nex nem teljesített valami fényesen se az MLG Columbuson, se Kölnben, a kisebb ligák pedig egy nagyra törő csapat szempontjából nem relevánsak. Aki biztosítani szeretné helyét egy elit ötösben, az a fontos meccseken is legjobbját kell hogy hozza!

A mouz idei teljesítménye eddig egy negyeddöntő a DH Malmőn, és egy 3-4. hely az ELEAGUE-ben. Oskarral minden bizonnyal erősödni fognak, erősebb két AWP-s felállásokra és megbízhatóbb CT oldalra számíthatunk! A mostani LU tehát:

  • Timo "Spiidi" Richter
  • Chris "chrisJ" de Jong
  • Nikola "NiKo" Kovac
  • Denis "denis" Howell
  • Tomáš "oskar" Šťastný

A srácok holnap már ebben a felállásban lépnek pályára a Fnatic ellen az ESL Pro League csoportkörében, izgalmas meccs lesz, az biztos! Magyar közvetítés persze lesz, méghozzá itt:

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!