Végleg eltemethetjük a skinekkel való fogadást? - átalakult a Fanobet is

Végleg eltemethetjük a skinekkel való fogadást? - átalakult a Fanobet is

Az egyenlegen lévő fegyvereket Bitcoinra váltották, nagyot lehetett bukni az árfolyamon.

Két hete a Fanobet tulajdonosai tudatták az oldalon fogadó felhasználókkal, hogy a Valve gambling-oldalak elleni hadjárata őket is elérte, az oldal botjait letiltották. Ennek értelmében ellehetetlenült a skinekkel való virtuális fogadás, az oldalnak új módszer után kellett néznie.

A CSGO Lounge már lehúzta a rolót, míg egy másik óriás, a CSGO Strong egy harmadik szereplő bevezetésével hidalta át a problémát. A Fanobet egy harmadik utat választott, skinek helyett ezentúl Bitcoint használnak a fogadások jogtisztán tartásához.

Az ötlettel semmi gond nincs, az időzítéssel és a megvalósítással már annál több. Az átállás előtt bár szóltak az oldalon egyenleggel rendelkezőknek, a nyári szünet közepén egy hét napos határidőből lássuk be, nagyon könnyű kifutni. Márpedig akik elmulasztották kivenni a skineket rosszul jártak, 1 dollárnyi skinért ugyanis csak 0.65 dollárt érő Bitcoint írtak jóvá a számlájukon. A hét nap után is bent ragadt tárgyak értékének 35%-a így lényegében megsemmisült, egymás után kerülnek elő a csalódott és felháborodott játékosok.

Az új rendszer lassan egy hete érvényes, a Fanobet augusztus 18 óta többé már nem biztosít skinekkel megtehető fogadásokat. Ezzel az egyik utolsó bástya is ledőlt (nem kis felhajtás mellett ugye) az eddig megszokott struktúrában, lassan nem marad oldal, ahol skinjeikkel fogadhatnának a játékosok!

Ti hogyan viszonyultok a tiltási hullámról?

Kövess Minket!