A Team X Heroic néven fut tovább nem is akárhogyan

A Team X Heroic néven fut tovább nem is akárhogyan

A július elsejétől Team X ideiglenes néven futó dán-svéd CSGO alakulat végre megtalálta új otthonát a játékosok alapította Heroic színeiben.

Az SK Gaming még 2015 májusában tért vissza a nemzetközi Counter Strike Global Offensive közösségbe, miután leigazolta a HUNDEN, Friis, AcilioN, tenzki, SandrN ötöst. Új csapat révén csak nehezen indult be a csapat szekere, amin ráadásul a folyamatos embercserék sem segítettek. Az év végére viszont rátaláltak a játékukra és elhozták a harmadik helyet a Fragbite Masters Season 5-ön az Astralis elől. Következő nagyobb sikerül 2016 februárjában jött el a 99Damage Masters 4 első hellyel, amit a CEVO ProLeague Season 9 ezüstérem követett. 

Az SK-nak viszont mindez nem volt elég jó, így meglehetősen furcsa körülmények között lecserélte őket a Luminosity Gaming major győztes brazil ötösére. A szerződésük lejárta óta Team X néven szerepeltek a különböző megmérettetéseken, mint például a Pro Gamer League 2016 második hely alkalmával. Mivel a szervezetek nem kapkodtak utánuk, ezért honfitársaik az Astralis által kitaposott útra tértek és megalapították saját otthonukat Heroic néven.

Első offline versenyükön Heroic néven már túl is vannak, mégpedig nem is akármilyen eredménnyel, ugyanis első helyen végeztek a dán Power-LAN-on, ahol előbb az Astralis-t (dust2 4-16, cobblestone 16-13, overpass 16-13),

majd a Team Dignitas-t (cobblestone 19-16, dust2, 11-16, mirage 16-10) verték el egyaránt 2-1-es összesítéssel és tehették zsebre a 14.750 dolláros fődíjat.

Ez a sikerül remélhetőleg nagy lendületet ad majd az együttesnek, amire szükségük is lesz, mivel ott vannak az ESL Pro League-ben, illetve hamarosan elutaznak a StarLadder i-League Season 2 döntőjére, majd a DreamHack bukaresti állomására.

Kövess Minket!