Itt az újabb igazolási hullám: tagcserék a francia és a svéd mezőnyben!

Itt az újabb igazolási hullám: tagcserék a francia és a svéd mezőnyben!

Indul az utolsó hajrá az európai csapatoknál, még mindig nagy a mozgolódás, és még több a kérdőjel!

fnatic-GODSENT csere után újabb svéd csapatokat ért el a változás szele, a nemrég világranglista Top20-ba jutó Epsilon megvált ugyanis xelos-tól, a DreamHack selejtezőin már az egykori Escape tag, slap segítségével indultak. És milyen meglepő: xelos, valamint a GODSENT-ből kimaradt paufnemrég megsérült DeadFox-ot is soraiban tudó Escape-nél kötöttek ki ugyanezen a selejtezőn.

A forgatások hivatalos része egyelőre odáig jutott, hogy xelos kivált a csapatból, az együttes így jelenleg ötödik játékos nélkül várja a szezon folytatását. Az Escape-ről eddig semmi hír azt leszámítva, hogy eddigi coach-uk a fnatic-nál folytatja, de elképzelhető, hogy ennyi szabaddá vált északi játékos mellett ők sem mennek majd el szó nélkül.

A svéd cserék váratlanul érték a közösség tagjait, francia mezőnyről azonban sokan úgy vélték, megmozdul majd a nyári holtidőszak alatt. Eddig mégse tette, most azonban megvannak az első távozók. Happy már a Major után kijelentette, nem szándékoznak változtatni a mostani felálláson, és ehhez úgy tűnik tartják is magukat a G2-val együtt, akik pocsékul rajtoltak az ESL Pro League-ben!

A másik két francia csapat, az LDLC és a Millenium azonban kettőt cseréltek, ráadásul svéd mintára egymás között. A Millenium eddigi duója, xms és mistou, a két talán legtehetségesebb francia fiatal az LDLC-hez került, ahol az Ex6TEnZ-to1nou belga duó mellett edződhetnek, a csapat ötödike még mindig a brit ALEX. A két megüresedett hely annak köszönhető, hogy a csapat eddigi két francia játékosát, BouLy és matHEND kivált az LDLC-ből, de hogy hol folytatják, az egyelőre bizonytalan. Lehet, hogy épp a Milleniumba kerülnek, hiszen a csapat még senkit nem jelentett új érkezőként a két távozó helyére.

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!