A meglepetés győzelmet ért, íme Zonnenkraft döntős paklijai

A meglepetés győzelmet ért, íme Zonnenkraft döntős paklijai

Megvan a második továbbjutó is az őszi MondoCon PC Guru Show Hearthstone versenyére.

A szombati nap PenhaDaniról szólt, már ami a hazai Hearthstone életet illeti, hiszen ő nyerte az első selejtezőt őszi MondoCon PC Guru Show-ra. Vasárnap azonban jött a folytatás, több mint negyven játékos szállt ismét harcba.

Az előző nap másik döntőse, csicskagyász ezúttal a legjobb nyolc között búcsúzott, így már a negyeddöntők után biztossá vált, hogy két teljesen "új" döntős lesz a versenyen. A fináléba végül Zonnenkraft és loryaboa jutottak el, ahol végül előbbi játékos diadalmaskodott óriási csatában, 3:2 arányban.

Nézzük a három decket, melyekre Zonnen a döntőben támaszkodhatott! Az Aggro Shaman és a Dragon Warrior papírforma választások, a mostani meta legerősebb paklijai közé tartoznak, így nem váratlan, hogy a győztes lineupban is ott vannak. A harmadik deck azonban óriási meglepetés, hiszen egy Resurrect Priestet is hozott magával Zonnen, amire bizonyára kevesen voltak felkészülve, miután a pap mostanra lényegében teljesen kikopott a kompetitív metából. 

Zonnen egyébként szuper napot fogott ki: a döntőig vezető úton egy kivétellel minden összecsapását 3:0-ra nyerte. A fináléban azonban emberére lelt, fordulatos utolsó meccsen billent a mérleg az ő oldalára - a lineupnak pedig külön pikantériája, hogy éppen a Priesttel vitte be a döntő csapást.

PenhaDani és Zonnenkraft tehát már ott vannak azon négy játékos között, akik megküzdhetnek majd az őszi élő döntőbe jutásért. A maradék két játékos a következő hétvégén tartott selejtezőkön kvalifikálhatja majd magát.

TETSZETT A CIKK? AKKOR KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!