Thijs elmondta, miért fogják bannolni Yogg-Saront a világbajnokságról

Thijs elmondta, miért fogják bannolni Yogg-Saront a világbajnokságról

A hollandok reménysége úgy kalkulál, hogy a Blizzard fél a BlizzConra engedni a legnagyobb RNG-katalizátort.

A világbajnokság közeledtével egyre inkább az foglalkoztatja a játékosokat, vajon kitiltja-e a Blizzard az év legnagyobb Hearthstone versenyéről Yogg-Saront. Az Old God kapcsán hétről-hétre egyre több negatív véleményt lehet hallani, melynek hátteréről és miértjéről már írtunk a napokban. Nem véletlen tehát, hogy egyre nagyobb kérdőjel lebeg Yogg felett.

Érdekes véleményt fogalmazott meg ennek kapcsán nemrégiben Thijs, aki a Europe Spring Championship megnyerésével jutott ki a világbajnokságra. Ő úgy gondolja, a Blizzard nemes egyszerűséggel bannolni fogja a BlizzConról Yogg-Saront, méghozzá azért, mert nem merik majd bevállalni annak lehetőségét, hogy valami kínos történik.

Thijs emellett úgy gondolja, hogy Yogg-Saron a dicsőség mértékét is csökkentené: szerinte biztosan nem kapna túl nagy tiszteletet az, aki Yogg-Saron léptékű szerencsével húzná be a világbajnoki címet. Szemben például Firebattel és Ostkakával, a korábbi győztesekkel, akik tényleg a legjobb játékosok voltak akkor és ott, ennek is köszönhették a címet.

A holland játékos a bizonytalanság miatt csak egy-két hét múlva fogja megkezdeni a készülést a BlizzConra: addigra az utolsó selejtezők is lemennek, így vélhetően a szabályok is véglegessé válnak majd.

TETSZETT? AKKOR KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!