Szombaton Real Gamers, 800 000 Ft értékű nyereménnyel

Szombaton Real Gamers, 800 000 Ft értékű nyereménnyel

League of Legends és World of Tanks játékosok figyelem, még jelentkezhettek a versenyre!

Szeptember 24-én, szombaton immáron hetedik alkalommal rendezik meg a Real Gamers rendezvényt Kecskemét belvárosában, ahol versenyekkel, előadásokkal és egyéb programokkal várják majd az esport- és videojáték-rajongókat.

A két fő attrakció a League of Legends 5v5, illetve a World of Tanks 3v3 versenyek lesznek, melyeken egyaránt 16-16 csapat vehet majd részt. Még van néhány üres hely, ha jelentkeznétek, és érdemes is, hiszen a LoLosok 500 000 Ft, a WoTosok pedig 300 000 Ft értékű össznyereményért harcolhatnak majd.

Lesznek helyszíni minibajnokságok is a látogatók számára: Overwatch, CS:GO, Heroes of the Storm és Rocket League lesz a terítéken, a nyeremények pedig természetesen itt sem maradnak el.

Természetesen az egyéb programok sem hiányozhatnak: ki lehet próbálni a különféle VR-kütyüket és szimulátorokat, lesznek gaming standok és retro konzolok, a színpadon előadásokkal és kvízekkel szórakoztatják majd a látogatókat, de találkozhatsz az ismert YouTube-sztárokkal is.

A teljes programkínálatról, a pontos helyszínekről és a jegyárakról a rendezvény hivatalos weboldalán tájékozódhatsz. Kedvcsinálóként pedig álljon itt az aftermovie a legutóbbi, májusi RealGamersről.

TETSZETT? AKKOR KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!