GuardiaN-ék behúzták az ESL One-t, bajnok a Na'Vi - VIDEÓ

GuardiaN-ék behúzták az ESL One-t, bajnok a Na'Vi - VIDEÓ

Az utolsó nap hozta a legnagyobb meccseket, 2016 legizgalmasabb rájátszásában.

Nem túlzás azt állítani, az utóbbi idők, de elképzelhető hogy 2016 legizgalmasabb playoff-ját láttuk New Yorkból, ahol az ESL One nagyversenyén végül maratoni csatában a Na'Vi diadalmaskodott.

Az első elődöntőn GuardiaN-ék léptek pályára, a hazai közönség által eszméletlen buzdítást kapó Team Liquid ellen. Hiko és csapata a saját választású pályán állva hagyta az ukrán csapatot, ám Train és Dust2 végül elhozta a győzelmet a Na'Vi-nak!

A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy s1mple valószínűleg a világ legdrágább fake flash-ét mutatta be! Egy Dragon Lore AWP-vel színlelt vakítót 1v1-ben, ami a szemtelenség csúcspontjának is mondtható, íme a hihetetlen húzás a fiatal zsenitől!

A másik elődöntőn tehát ellenfelükre vártak s1mple-ék, de az SK és a VP egyszerűen nem bírt egymással. Az első pályán egyszeres, a második mapon háromszoros hosszabbítást láthattunk, de a végén egy öt órás maratoni meccs után a VP jutott a fináléba.

Sok idejük nem volt pihenni, hiszen következett a nagydöntő, ám a VP jelét sem mutatta fáradtságnak! 16:3-ra nyerték az első pályát, és úgy tűnt, a lengyel úthenger ma már nem állítható meg! De aztán a világ talán legjobb AWP-s párosa rákapcsolt, s1mple és GuardiaN remeklése pedig megfordította a meccset, előbb Traint, majd Mirage-t is behúzta a csapat, stílusosan hosszabbításban.

Az ESL One bajnoka tehát a Na'Vi lett, akit sokan féltettek az új coach szabály miatt, ám a srácok bebizonyították, igenis a világ élvonalában a helyük. Az ünneplés közben felszínre törtek az érzelmek, GuardiaN a kupa fölött zokogva is alig hitte el, mit vitt véghez a csapat!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!