Nem jött meg Mat1 útlevele, beugróval utazik Kijevbe a PIXEL

Nem jött meg Mat1 útlevele, beugróval utazik Kijevbe a PIXEL

Utazás előtt egy nappal volt kénytelen lecserélni ötödik játékosát a magyar csapat.

A közép-európai kvalifikáció megnyerésével hatalmas tettet hajtott végre a Pixel, az utóbbi idők legnagyobb magyar sikerét elhozva a CS:GO rajongóinak. A csoportsorsolásnál is bizakodóak lehettünk, hiszen megoldható feladat elé állítótták a szervezők a WESG európai döntéjén DEv-éket azzal, akiket melléjük sorsoltak.

A GODSENT még lehet nagy falat, de az LDLC mix, a Kinguin és a Team1 verhető csapatok, bőven benne lehet a csoport három továbbjutója között a Pixel. De hogy a történet ne legyen ennyire egyszerű, tegnap robbant a hír: Mat1 útlevele bár állítólag elkészült, nem érkezett meg időben, valahol eltűnt félúton.

Az irat hiányában az ukrajnai utazás lehetetlenné vélt a Pixel mostanában sokat támadott AWP-sének, aki egy újabb LAN-on bizonyíthatott volna. A Pixel tehát ötödik nélkül maradt, a szabályok értelmében a coach, vagyis Lejla ugorhatott volna maximum a megüresedett helyre.

Beindult tehát a kedd esti forródrót a magyar közösségben, illetve a szervező StarLadder adminjaival, végül pedig sikerült megoldást találni a problémára. Az itthon maradó mat1 helyett FLASH utazik a csapattal!

"Próbálunk majd minél jobb eredményt elérni. Nem ismerem a csapatot, szóval elég nehéz lesz beletanulni a játékstílusukba de reméljük a legjobbakat. Sajnos nem én kvaliztam le erre a versenyre, így eléggé hiányérzet van bennem, és nem is nagyon érdemlem meg, hogy lent lehessek, de remélem ettől függetlenül szurkoltok ti is!" - értékelte a helyzetet FLASH az utazás előtt.

Reméljük a problémák elhárítása után a srácok most már tudnak majd a játékra koncentrálni, hiszen kemény meccsek és szoros menetrend vár rájuk, természetesen a meccsekről magyar közvetítés is lesz! Ha azonban úgy játszanak, mint a közép-európai selejtezőn, aligha lehet gond a csoportban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!