Még mindig nem tudjuk eldönteni, ki is a NiP valódi ötödikje!

Még mindig nem tudjuk eldönteni, ki is a NiP valódi ötödikje!

Maikelele szereplését újabb tornákra jelentették be, pyth továbbra is lábadozik.

Továbbra is ködös a NiP kezdő ötöse, hiszen pyth sérülése óta több formációt is kipróbáltak már a svéd szupercsapatnál. Kezdetben disco_doplan érkezett a sérült AWP-s pótlására, ám őt hamarosan Maiekele váltotta, aki azóta is csapattal készül. Sőt, nemrég bejelentették, hogy a következő három nagytornára, ahova a NiP készül, szintén ezzel a felállással utaznak. Úgy tűnik tehát, Maikelele személyében egy állandó beugrót talált a csapat.

A hivatalos álláspont szerint azonban továbbra is pyth az ötödik, csupán pihen, és a visszatérés pillanatára várnak. De hogy lesz-e egyáltalán visszatérés, az több, mint kérdéses! A sérülés augusztus eleje óta makacskodik, tehát több, mint két hónapja semmi javulás nincs, és próbálkozás sem volt a visszatérésére. Elképzelhető, hogy komolyabb probléma van a háttérben, és ne felejtsük, november végéig most jelentették be Maikelele szereplését.

A NiP köztudottan mindig év végén cseréli le azokat a játékosokat, akikkel nincsenek megelégedve, tavaly év végén így érkezett pyth is a csapatba. Ha év végéig kitart a sérülés, és Maikelele jó játékkal teszi le névjegyét, mint ahogy a közösen megnyert StarSeris-en tette, akkor jó esélyt látunk rá, hogy újra teljes értékű nindzs legyen a 2017-es szezonban!ó

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!