Bemutatkozott a mousesports új ötödike, tehetséges fiatalt igazoltak NiKo-ék

Bemutatkozott a mousesports új ötödike, tehetséges fiatalt igazoltak NiKo-ék

Spanyol játékossal erősít a szervezet, lemondanak a két AWP-s alapfelállásról.

A mousesports háza táján elég nagy kavarodás volt az elmúlt napokban. Előbb kitették Oskart a csapatból, a helyére ideiglenesen visszahívták az éppen miatt elbocsátott nex-t, majd behívták Oskart, de csak mint beugró, hogy játsszon velük. A köztes időben pedig gőzerővel keresték a megfelelő ötödiket, aki kellően skilles, taktikailag érett, és a szezon közepén is mozdítható.

A választás végül loWel-re esett, a spanyol játékos számára nem idegen a környezet, hiszen közel fél évet már eltöltött a PENTA csapatában, előtte beugróként segítette a német csapatot.

A váltás várható volt, hiszen a csapat kinyilvánította, biztosan megválnak Oskartól, az volt csak a kérdés, milyen posztra és kit tudnak igazolna. A spanyol rifler személyében egy közepes képességű játékos érkezett, aki azonban az AWP-től igencsak messze áll. Így chrisJ maradt az első számú és kvázi egyetlen mesterlövész a csapatban.

Nex-től igazi szupersztár teljesítményt vártak, ennek elmaradása miatt azonban lecserélték Oskarra, aki szintén adós maradt a kiugró és tartósan jó eredménnyel. Kérdés, hogy loWel megüti-e azt a világelit szintet, amire a mousesports-nak szüksége van, és amit két elődjének egyaránt nem sikerült megugrani. Az eddigi teljesítmény alapján jó esély van erre, hiszen a fiatal spanyol a fnatic és a FlipSid3 ellen is jó teljesítményt mutatott.

Az ESL Pro League-ben a csapat következő ellenfele a DeadFox-szal felálló HellRaisers lesz!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!