Sima győzelmeket hozott HS-ben és Overwatch-ban is az őszi Mondo Games

PenhaDani és az 5ösölés is magabiztosan húzta be a döntőt, mutatjuk a győztesekkel készült interjúkat!

A 2016 őszi MondoCon PC Guru Show döntői jó meccseket és magabiztos győzteseket hoztak, a közönség Hearthstone és Overwatch finálékon izgulhatott.

Hearthstone

A két döntőbe jutott játékos számára nem volt újdonság egymás ellen pályára lépni, hiszen PenhaDani és exigo csapattársakként jól ismerik egymást. Sőt, a mostani döntőre is összebeszéltek, a srácok megegyeztek egymás között, hogy a full aggro deckeket ezúttal otthon hagyják, jöjjenek a lassabb, kontrollosabb párharcok!

Az első meccsen Burgle rugó és Astral druid feszült egymásnak, de a rampok hiánya és PenhaDani jó húzása hamar lehozta a Rogue-nak a győzelmet. Jöhetett a második meccs, exigo OTK priestje egy utolsó pillanatos jó húzással 1:1-re módosította a döntő állását. Sőt, nagyon úgy nézett ki, hogy átveszi a vezetést is exigo, hiszen a második körös Wild Groth után jött a következő körös Astral, de nem sikerült jó tempóban húzni a nagy lényeket, így a Reno paladin felőrölte a Druidot.

Az utolsó partiban szintén jól áltt a Druid pakli, de a Warrior itt már nem hagyta magát, egy szerencsés Golden Monkey-ra kapott Eadric eldöntötte a meccset!

A meccs után PenhaDani értékelte a látottakat, a meccseket az alábbi linken tudtok visszanézni!

Overwatch

A selejtezők során az 5ösölés és a CrewBest Blue harcolta ki az offline döntőbe jutás jogát, ahol Bo5 keretein belül mérkőzött meg egymással a két csapat!

5ösölés: Res1st, Cucu, Konti, Pablo, Hykleri, Alienhun28
CrewBest Blue: Vhagaras, Ronin, Lecso19, Layven, Tykx, Deuce

Első körben Kings Row sötét sarkaiban csaptak össze (itt visszanézhetitek), ahol az 5ösölés végig domináns teljesítményt hozott mind támadásban, mind védekezésben. Második pályánk meglepetésre Eichwalde lett (itt visszanézhetitek), aminek ismét az 5ösölés örülhetett, elsöprő győzelmet arattak itt is. Harmadik nekifutásra Nepálra látogattunk (itt visszanézhetitek), ahol végre felébredtek a „CrewBest” legjobbjai, hiszen sikerült egy eszméletlen izgalmas végjátékot produkálniuk!

Sajnos a szépítéshez ez sem volt elég, 3:2-re itt is nyertek a selejtező során is magabiztosan menetelő 5ösölés tagjai. Ezzel ki is alakult a 3:0-ás végeredmény, mindkét csapatnak nagy gratuláció, jó meccsekkel szórakoztatták a helyszínen megjelent publikumot és a stream nézők közönséget. A győztes meccs után a csapat első számú tankjával, Cucuval beszélgettünk:

Gratulálunk a játékosoknak, találkozunk a következő Mondo Games döntőn is!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!