Magyar résztvevője is lesz a Trackmania világbajnokságnak!

Magyar résztvevője is lesz a Trackmania világbajnokságnak!

Ördög "Royal" Botond kvalifikálta magát a novemberben esedékes párizsi döntőre.

Október első két hétvégéjén tartották a Trackmania-világbajnokság, a Maniaplanet World Cup selejtezőit, melyeken magyar játékosnak is szurkolhattunk.

Sőt, immáron a múlt időt sem kell használnunk, örömmel jelenthetjük be ugyanis, hogy a Team expert.orange játékosa, Ördög "Royal" Botond is kijutott a franciaországi döntőre. Így versenyzett a selejtezőn:

A november 5. és 7. között esedékes párizsi fináléban - melyet a kiadó Ubisoft és a játékot fejlesztő Nadeo szervez - tizenhat játékos csap majd össze a 3 000 eurós pénznyereményért. A tavalyi bajnok Carl Jr alanyi jogon vehet majd részt a tornán, hozzá csatlakoztak tizenöten - köztük Royal.

TETSZETT? AKKOR KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.