Még egy ok, ami miatt érdemes várni az új Hearthstone kiegészítőt

Még egy ok, ami miatt érdemes várni az új Hearthstone kiegészítőt

A Blizzard az egyik legjobb játékost is bevonja a fejlesztésbe, Lifecoach a fedélzeten!

Nem volt könnyű az elmúlt egy év a Hearthstone történetének egyik legjobb játékosa, az eddig több mint 70 000 dollárt összekártyázó Lifecoach számára. A német player több alkalommal is tartott kisebb szüneteket streamjeiben, mert nem egyszer kikészítette a játék - bevallottan ellenzi a Blizzard fejlesztési politikáját is.

Legutóbbi adásában Lifecoach elmondta, hogy kissé kiégett mostanra, és bár továbbra is szereti a játékot, nem tetszenek a Blizzard közbelépései, hiszen olyan lapokat vezettek ki a játékból, mint a Grim Patron, a Molten Giant vagy a Blade Flurry, melyek magas játéktudást igénylő deckek alapjai voltak.

Lifecoach is segít az új Hearthstone kiegészítő fejlesztésében

Lifecoach ennek ellenére nem adja fel: elárulta, hogy felajánlotta segítségét a fejlesztőknek az év végén érkező következő kiegészítőre, és a Blizzard igent mondott. Mindez azt jelenti, hogy a játékos egy hetet a stúdiónál fog tölteni, hozzáférése lesz az összes kártyához, illetve lehetősége lesz beszélni az összes befolyásos személlyel és dizájnerrel. A cél egyértelműen a kompetitív meta helyreállítása lesz, Lifecoach pedig azt is bevállalta, hogy a megjelenést követően három hónapban nem fog versenyezni, hiszen az új lapok ismerete jelentős előnnyel járna a kezdetekben.

Még egy okunk van tehát várni a következő Hearthstone kiegészítőt, melyet várhatóan november 4-én jelentenek majd be. Reméljük, hogy nem okoz majd csalódás, és valóban érzékelhető lesz Lifecoach "hatása"!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!