SEC: magyar győzelem CS:GO-ban és LoL-ban!

SEC: magyar győzelem CS:GO-ban és LoL-ban!

Négy-négy csapatunk lesz ott a csoportkörben a délkelet-európai bajnokságon.

Előző hétvégén rendezték az ESL Southeast Europe Championship negyedik szezonjának nemzeti döntőit, ahonnan három-három CS:GO, illetve LoL csapat jutott tovább a nemzetközi csoportkörbe.

  • Counter-Strike: Global Offensive: redbeaks eSports, REVOLTEee, Fruits
  • League of Legends: myRevenge, Team Horizon Reapers, Beautiful Talented Men

Ami a többi csapatot illeti, egy utolsó esély még maradt számukra, tegnap rendezték ugyanis a Last Chance Qualifier selejtezőket, melyre bármely országból lehetett nevezni, és további egy-egy kvalifikációs helyért ment a harc. Lássuk, hogy alakult!

CS:GO

A CS:GO-csapatok alaposan kitettek magukért, a legjobb nyolcba ugyanis öt hazai együttes is eljutott!

A negyeddöntőben és az elődöntőben is volt egy-egy hazai párharc, a fináléban azonban már görög ellenfél jutott a döntőig menetelő PIXEL számára. Ám a VatosLocos sem jelentett kihívást számukra: DEvék elsöprő, 16:1-es győzelemmel jutottak tovább a nemzetközi csoportkörbe!

League of Legends

LoL-ban már nem volt akkora a magyar dominancia, mint a másik "sportágban", ám a végeredmény szempontjából ez mit sem számított, hiszen a WiLD.CoolerMaster végül behúzta a selejtezőt, a román Nexus csapatát legyőzve a fináléban.

Mindez tehát azt jelenti, hogy CS:GO-ban és LoL-ban is négy-négy csapatunk lesz ott a 16-os nemzetközi csoportkörben, mely alig néhány nap múlva, október 18-án veszi kezdetét. Gratulálunk a bejutóknak és kíváncsian várjuk a sorsolást!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!