Vége az SK uralmának, immár a Virtus.pro a világelső

Vége az SK uralmának, immár a Virtus.pro a világelső

Hármas vereség a VP-től, a HLTV világranglistáján 23 hét után megfosztották trónjuktól a brazilokat, ráadásul 2:0-ra kikaptak Moszkvában.

A lengyel Virtus.pro csapata már azzal a megnyugtató tudattal készülhetett az Epicenter első fordulójára, hogy ők a friss világelsők a CS:GO mezőnyében! Ezen a meccsen ráadásul pont az az SK jött szembe, akik 23 héten át kirobbanthatatlanok voltak az élről, két Major győzelmet is behúztak, uralták a nemzetközi versenyeket!

A VP azonban újabban eléggé rákapcsolt, előbb az ELEAGUE első szezonját húzták be, majd megnyerték a DreamHack bukaresti állomását, végül a WESG kínai döntőjére is kvalifikációt szereztek, ennyi LAN-siker pedig végül csak meghozta a várt áttörést!

Az Epicenter első fordulójában aztán igazolták is, megérdemlik ezt a megtisztelő címet, hiszen a frissel letaszított SK-nak hatalmas versét adtak a lengyelek. Sima 2:0-val hozták a meccset, ráadásul úgy, hogy a világ egyik legjobb mirage-csapatának tartott brazilokat 12:3-as CT félidővel oktatták pasha-ék. Aztán jött Cobblestone, ahol már minden összejött a VP-nak.

Még egy 1v2, dupla nozoom clutch is:

Az Epicenter moszkvai döntője után akár további helycserék is várhatóak, hiszen akár a Na'Vi is beeélőzheti FalleN-éket, de a NiP vagy a dignitas is a dobogóra lőheti magát egy esetleges jó szerepléssel.

Továbbá az eddig szépen menetelő, DeadFoxot is soraiban tudó HR szintén feljebb lépkedhet, akár a Top20 is meglehet a jövő hétre!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!