Vége a moszkvai menetelésnek, kiesett a HellRaisers!

Vége a moszkvai menetelésnek, kiesett a HellRaisers!

Az SK ellen 2:0-ás vereség azt jelenti, bármilyen módon is döntik el a továbbjutást a szervezők, egyik forgatókönyv sem a HR-nek kedvez.

Az SK megsemmisítő vereséget mért az eddig jól szereplő HellRaiseres-re az Epicenter moszkvai döntőjének utolsó csoportkörében. A forduló előtt a HellRaisers még továbbjutásra állt, ám a nagyarányú vereségek miatt elszállt a remény, hogy DeadFox-ék ott legyenek a playoffban.

Az SK saját gyenge teljesítménye után nem merte mirage-t választani, így hazai pályájuknak Overpass-t jelölték meg, ami egyszer már balszerencsét hozott a HR-nek Moszkvában. Ezúttal sem alakult másképp, 13:2-es félidő után már csak az volt a kérdés, milyen hamar fejezik be az első mapot. A vége 16:5 lett, és az SK lendülete a második pályára is kitartott, harcos kedvükben érkeztek a Major győztes brazilok.

Cobblestone jó előjelekkel kecsegtette a HR-t, hiszen a Virtus.pro-t sikerült itt megverniük, ráadásul az SK nem tartozik a legjobb cbble csapatok közé. Ám FalleN-ék ezúttal nem tudtak hibázni, szinte minden bejött nekik ezen a meccsen. Terror oldalon egy irgalmatlan 14:1-es félidőt támadtak, innen szinte lehetetlen helyzetbe került a HR. DeadFox-ék még szépítettek ugyan, de a 16:6-os eredmény igencsak kevés, ha saját választású pályán hozza az ember.

A magyar AWP-s teljesítményére ezúttal sem lehetett panasz, egy SK által agyonnyert cobblestone-on is 0.96-os ratinget tudott lőni, 18 fraggel zárt.

A továbbjutás bár hivatalosan még nem dőlt el, nem látjuk azt a forgatókönyvet, mely szerint a HellRaisers megelőzhetné a fnatic-ot. Ehhez persze előbb az kell, hogy a svéd csapat kikapjuk 2:0-ra a Virtus.pro ellen ma este, hiszen ha egy mapot is nyernek, több pontjuk lesz a HR-nél.

De ha ki is kapnak, akár az egymás elleni eredmény számít a HellRaisers és a fnatic között, akár a körarány, mindkettőben olofmeisterék állnak jobban, így szinte biztosra vehetjük, DeadFox és csapata búcsúznak a moszkvai versenytől.

A tisztes helytállást azt hiszem senki nem vitatja, DeadFox megtette, ami tőle elvárható, de ez a dupla zakó a végére azért egy kicsit fáj.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Közvetítések