FIFA 17: Indul a magyar ladder

FIFA 17: Indul a magyar ladder

Napokon belül, 3 év után, újra elstartol a magyar Fifa17 ladder! 

Unod már az online idény meccseket? Esetleg gyorsabb egyéni fejlődésre és professzionális, csalómentes környezetre vágysz? A régi motorosok emlékezhetnek a magyar ladder hangulatára, az újonnan regisztrált játékosoknak pedig összeszedtük ebben a cikkben, hogy mit is kell tudni a ladder szisztémáról.

Magyar közösség

A magyar ladderre, csak magyar nemzetiségű játékosok nevezhetnek, ami önkéntelenül is magával hozza azt, hogy egy olyan közösség alakul ki, ahol honfitársainkkal tudunk FIFA-zni gyakorlatilag a nap 24 órájában. Miután reméljük, hogy sokan leszünk, ezért kijelenthető, hogy aki ebben a bajnokságban előkelő helyen van, az bizony Magyarországon a legjobb FIFA-sok közé tartozik.



Folyamatos játéklehetőség

A ladderen mindenki 1000 pontról indul. Innen egy játékosnak az egész szezonban (a következő játék kijöveteléig) lehetősége van, hogy folyamatosan feljebb lépjen a ranglistán. Mindenki annyi meccset játszik, amennyit akar, nincsenek kötött fordulók, a minimálisan elvárt mérkőzésszám 2 hét / 1 meccs. Ez azért jó, mert így mindenki a motivációs szintjének megfelelő mennyiségű meccset tud játszani.

Ranglétra

Természetesen az sem mindegy, hogy milyen helyezésünk van. Ha olyan ellenféllel játszunk, akinek kevesebb pontja van (tehát akinél papíron erősebbek vagyunk), akkor kevesebb pontot nyerhetünk és többet veszíthetünk. Ugyanígy ha a ranglista utolsó helyezettje az elsővel játszik, akkor maximális pontot szerezhet, ha sikerül nyernie. Azonos pontszámúak esetén ez +25/-25 pont, ez tolódik arányosan a helyezéstől függően.


Gyorsabb fejlődés

Az a játékos, aki beregisztrál és a ladderen gyakorol, arra lesz figyelmes, hogy az Online idényhez képest sokkal gyorsabban fejlődik. Hogy ez miért van? Azért, mert ez egy dinamikus közösség, ahol a legtöbben folyamatosan játszanak, így folyamatosan fejlődnek, egymástól ellesik a különböző trükköket, taktikákat, így lesznek egyre jobbak és jobbak. Nem véletlen az a különbség, ami az Online idény és az ESL-en szereplők színvonala között van.



Díjazás

Ha jó teljesítményt nyújtunk, akkor - azon kívül, hogy játékos adatlapunkra kikerül a sok győzelem - különböző kitüntetésekkel is gazdagodunk, amik mind jellemzik a hozzáállásunkat, és azt a szintet, amit képviselünk.

A ladder filozófiája

Az ESL oldalán és alapvetően a FIFA-s nemzetközi esport világában is nagyon sokféle díjazott versenyen vehetünk részt hétről-hétre. Ezekre nyújt rendkívül jó felkészülést a ladder rendszere. Úgy kell felfogni, mint egy folyamatos gyakorlási lehetőséget, ahol felkészülhetünk ezekre a komolyabb díjazásos mérkőzésekre , vagy akár a díjazott magyar és európai kupákra. Megfigyelhető az a tendencia, hogy aki a ladderen aktív, az a magyar kupákon is kemény ellenfél. Annak, aki nem szeretné megváltani a világot, lehetőséget nyújt, hogy rögzített szabályrendszerben, csalásmentes környezetben tudjon magyar közösségben játszani.

Tehát összefoglalva, az ESL rendszerében mindenki megtalálja a helyét a motivációs szintjének megfelelően, az egészen kezdő játékostól a válogatott FIFA-sig bárkivel találkozhatunk, akik mind ugyanolyan tagjai a közösségnek, egyszerűen csak másképpen állnak a játékhoz.

Nevezni itt tudtok

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!