Több mint 100 000 Ft-os összdíjazással jön az első Esport1 Winter Cup!

Több mint 100 000 Ft-os összdíjazással jön az első Esport1 Winter Cup!

Pöpec díjazással indítjuk első online CS:GO kupánkat, kapjátok össze a csapatot!

Itt az ideje rápörögni a téli szezonra és összerántani a csapatot, ugyanis az ESL Magyarországgal együttműködve elhoztuk nektek az első Esport1 Winter Cup-ot!

November 19-én, szombaton felpezsdül egy napra a hazai CS:GO szcéna, hogy összecsapjanak egy egynapos online kupán! A lebonyolítás a már megszokott, a díjazás azonban felülmúlja az eddigi online versenyeket! A mérkőzések az ESL rendszerén keresztül, Best-of-1 rendszerben pörögnek majd egészen a döntőig, a két legjobb már Best-of-3-ban csap össze, de a bronzmeccs szintén két nyert pályáig tart majd.

Igen, a harmadik helyezésért is játszanak majd az elődöntő vesztesei, hiszen a bronzérem mellé is járnak díjak, játékbeli skinek formájában. A második helyezett 50 000 Ft-os hardware díjazásban részesül a Bluechip jóvoltából, a győztes pedig 50 000 Ft-nyi készpénzzel lesz gazdagabb, valamint egy profi csapat intrót is terveztethet magának az Introed segítségével!Esport1 Winter Cup nyeremények
A verseny ideje alatt természetesen élő közvetítésen izgulhatjátok végig a legjobb magyar meccseket, a stream közben pedig a nézők között is értékes ajándékokat, valamint játékbeli skineket sorsolunk ki.

Nevezni már lehet, mégpedig az ESL oldalánLesznek még meglepetések, hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk, szóval indulhat a készülés az Esport1 Winter Cupra!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!