Dota2: Itt vannak a Boston Major meghívottjai, vannak meglepetések is!

Dota2: Itt vannak a Boston Major meghívottjai, vannak meglepetések is!

A Valve felfedte, ki lesz a 8 meghívott, és azt is elárulták, kik indulnak automatikusan a regionális selejtezőkön!

Idén ősszel 8 csapat vehet részt kvalifikáció nélkül részt vehet a Boston Major-ön! Íme a Valve választottjai:

Boston Major meghívottakMeglepetés lehet, hogy mindössze 1 európai gárda kapott csupán meghívót, de nézzük mely csapatokról mit lehet tudni!

Wings Gaming: A 2016-os The International győztesei! A világbajnokság óta azonban elég kevés meccsen lehetett őket látni, bár még így is aktívabbak voltak, mint általában a vb győztesek! Nem mondhatni, hogy sokat lazítottak volna, hiszen a Dota Professional League 2. szezonjában aktívan részt vesznek. Erejüket mutatja, hogy eddig csak az IG tudta őket legyőzni egy kemény párharcban.

Digital Chaos: Az idei International 2. helyét szerezték meg és dacára annak, hogy David 'Moo' Hull-t lecserélték David 'Moonmeander' Tan-re, senkit nem érhetett meglepetésként, hogy meghívják őket! Izgalmas lesz őket látni újra hazai pályán, hiszen a Summit 6 novemberi versenyén bizonyíthatnak, hogy maradt még bennük motiváció és spiritusz.

Evil Geniuses: Miután az ikonikus vezére, Clinton 'Fear' Loomis visszavonult és Artour 'Arteezy' Babaev (már megint) újracsatlakozott a teamhez, az EG nem tétlenkedett, azonnal megnyerték a MarsTV Dota 2 Liga őszi kiírását. Andreas 'Cr1t-' Nielsen nem rég vált EG taggá, de olyan, mintha már egy évet lehúzott volna velük, jól sikerült a beilleszkedése. Erősnek tűnnek és a sorozatos major 3. helyek után egyértelmű, hogy az aranyra hajtanak majd Bostonban!
Arteezy
Arteezy, az EG nagy visszatérője (kép: reddit)

Newbee: Emlékszik még valaki a TI4 győztesre? Naná! Még szép, azonban ez a csapat már nem az a csapat, senki nem maradt a korábbi győztesek közül! Ez a vérfrissítés viszont jót tett a csapatnak, egyrészt mert meghívták őket a mostani jó eredményeik miatt, másrészt pedig Song 'Sccc' Chun and Xu 'uuu9' Han révén két rendkívül tehetséges játékosra bukkantak. Alig várjuk, hogy megláthassuk, hogy mit is tudnak majd a Boston Major-ön nyújtani!

MVP Phoenix: A két kulcsjátékosuk elvesztése után sokan kételkedve fogadhatják, hogy a koreaiak meghívást kaptak. Döcögősen indult az őszi szezon számukra, nem igazán sikerül csapatként együtt játszaniuk, de a Boston Majorre biztosan felszívják magukat!

EHOME: Régi dicsőségének visszahozásán ügyködnek a kínai óriásnál. Két új játékost szereztek: Liu 'Sylar' Jiajunt és Liu 'garder' Xinzhout. A The Summit 6 selejtezőkön már megmutatták, hogy komolyan gondolják a csúcs meghódítását, simán jutottak be a LAN döntőre. Ott lesznek Bostonban is!

Execration: Ez aztán a meglepetés! Sokan nem érthetik, miért ők kapták a dél-kelet ázsiai régióból a meghívót! MGPL győzelmük magabiztossá tette őket és ha meg tudják ismételni a teljesítményüket, kemény ellenféllé avanzsálhatnak.

OG: Egy 3. hely az MDL-en és egyetlen lejátszott mérkőzés a FACEIT Invitational-on, ezen kívül nincs hivatalos meccsük. Azt hiszem, ezeken túl nem sok magyarázat kell a két Majort is megnyerő csapatnak, egyértelműen ott a helyük Bostonban! Jó néhány kulcs emberüket elveszítették, de a megújult alakulat kellőképpen fel fog készülni az eseményre.

Akikre pedig a selejtezőn érdemes odafigyelni:

Észak-Amerika

  • compLexity Gaming
  • Team NP
  • Friendship, Dedication, Love

Kína

  • ViCi Gaming
  • LGD-Gaming
  • Invictus Gaming

Európa

  • Natus Vincere
  • Team Secret
  • Virtus.Pro
  • Team Liquid

Dél-Kelet Ázsia

  • Fnatic
  • The Faceless

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!