Belgrádban lesz a SEC döntője, két magyar csapat helye már biztos a rájátszásban!

Belgrádban lesz a SEC döntője, két magyar csapat helye már biztos a rájátszásban!

November végén rendezik a délkelet-európai bajnokság fináléját CS:GO-ban és LoL-ban.

Ezidáig kérdéses volt, hogy mikor és hol rendezik az ESL Southeast Europe Championship negyedik szezonjának fináléját, nemrégiben azonban megtörtént a hivatalos bejelentés: november 25. és 27. között lesznek a döntők Belgrádban.

A nemzetközi csoportkör küzdelmei már nagyban zajlanak: League of Legends-ben négy, CS:GO-ban pedig - a PIXEL kizárását követően - három csapat képviseli hazánkat.

LoL-ban a Team Horizon Reapers már lejátszotta mindegyik meccsét, csoportmásodikként jutott tovább a rájátszásba. De a WiLD.CoolerMaster is biztosan folytatja majd, mindössze annyi kérdés, hogy elsőként vagy másodikként jutnak majd tovább - ez a bolgár GplayBG elleni mérkőzés eredményétől függ. A Beautiful Talented Men és a myRevenge egyelőre még meccs nélkül áll.

CS:GO-ban a REVOLTEee győzelemmel kezdte a csoportkört, a Fruits és a redbeaks eSports viszont még nem játszott le egyetlen mérkőzést sem.

Mindkét "sportágban" a csoportok első két helyezettje jut tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahonnan az első három kvalifikálja magát a belgrádi nagydöntőre. Negyedikként egy-egy szabadkártyás szerb csapat csatlakozik majd hozzájuk.

November végén tehát eldől, kik osztozkodhatnak majd a játékonként több mint egymillió forintos pénznyereményen - bízzunk benne, hogy magyar csapatoknak is szurkolhatunk majd a fináléban!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!