Új szintre léptek a CS:GO ajándékok, megjöttek az első akciófigurák!

Új szintre léptek a CS:GO ajándékok, megjöttek az első akciófigurák!

A játékon belüli matricák után újfajta emléktárgyak kerülnek piacra. Elképzelhető, hogy minden nagyobb verseny alatt találkozunk majd velük!

A helyszínen megnézni egy CS:GO versenyt mindig hatalmas élmény. A hangulat, a megmozdulások által kiváltott ováció és a sztárok közelsége együttesen olyan adrenalinfröccs, amit egyszer mindenkinek ki kell próbálnia.

A szervezők különböző színpadtechnikai megoldásokkal, helyszíni nyereményekkel és exkluzív ajándékokkal igyekeznek még komplexebbé tenni egy-egy ilyen élményt, és úgy tűnik most már az ajándéktárgyak is kezdenek túllépni a mezek és pulcsik világán.

A játékon belüli matricák után újfajta emléktárgyak kerülnek piacra, elképzelhető, hogy minden nagyobb verseny alatt találkozunk majd velük! Íme a CS:GO akciófigurák, remélem mindenkit felismertek közülük!

Az ötlet beindítását az ESL következő amerikai (hol máshol is jutna ilyen a szervezők eszébe) rendezvényére, az IEM Oakland-re tervezték, a három sztár akciófiguráit ezen esemény alatt szerezhetik meg a rajongók, a mini szobrok a Premium jegyek mellé jár majd.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!