Minden amit eddig tudunk, vagy csak sejtünk a következő kiegről!

Minden amit eddig tudunk, vagy csak sejtünk a következő kiegről!

Goblinok, furcsa bankárok még furcsább italok Talan kocsmájából!

A Blizzard zseniális stratégiákkal kelti fel az érdeklődést bejelentés előtt álló újdonságai iránt, és ez a következő Hearthstone kiegészítő esetén is hasonlóképpen működik.

Az egész egy szimpla üdvözlőkártyával indult, mely Gadgetzan-ból érkezett.

Aki járatos a Warcraft világában, az pontosan tudja, miféle hely ez: főleg goblinok és gnómok által lakott kereskedőváros, ahol egyértelműen a pénz az úr. Akinek van, szinte bármit megtehet, a legújabb kütyüket, hűséget de még életeket is vehet magának. Nem is véletlen, hogy az egyik kiszivárgott fotón a legújabb bank menedzsere ezt a képaláírást kapta:

Ha valaki csak a Hearthstone-ra gondol és a Miracle paklik sztárjából, a Gadgetzan Auctioneerből indul ki, szintén kap egy kis képet arról, miféle őrült üzletelés folyik ebben a városban. De simán angoltudásunkra is támaszkodhatunk, hiszen a "gadget" bigyót, kütyüt és szerkentyűket jelent.

Ha ennyi nem lenne elég ahhoz, hogy az új kieget ismét Goblinok és Gnómok tematikájának érezzük, jött az újabb infómorzsa!

Ez a címlap már önmagában rengeteg információt hordoz! "Volume 32, Number 7" - áll a fejlécben, ami jelen esetben az évfolyamot és a lapszámot mutatja, de értelmezhetjük a Hearthstone 32. szezonjaként illetve arra való utalásként, hogy eddig 7 kiegészítő (4 Adventure és 3 Expansion) jelent meg a játékhoz. De jelentheti november hetedikét, ami éppen hétfőre esik, ez lenne az esetleges megjelenés dátuma?

De ha mélyebbre ásunk, számos érdekességet találunk! Itt van például az első kirabolhatatlan bank, vagy éppen a Gadgetzan Emporium, a város legjobb cuccait hirdetve. De vásárolhatunk Kodo-t és a Tuskarr Tesók által sütött tortát is a hirdetések alapján. A legérdekesebb azonban Talan Bárja, melyhez még egy mikro site is tartozik, ha erre a linkre kattintotok, ti is chat-elhettek a kocsma tulajdonosával (http://blizz.ly/talansbar)!

Talan főzeteiről és koktéljairól is találhatóak már képek, első látásra egyikük sem túl bizalomgerjesztő, vélhetően olyanok lesznek, mint a Spare Part-ok voltak a GvG-ben.

Ha beszélgettek kicsit Talannal, szinte biztosan megemlíti majd a dinócsontvázat, melyről szintén kiszivárgott már egy kép a Blizzard oldaláról. És hoppá, még egy panda is helyet kapott a fotón, ez a sztori egyre szövevényesebb!

Ti mire számítotok az új kiegészítőtől?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!