Ez lehet a kiscsapatok ICL-je, sok profi hiányzik a nevezők közül!

Ez lehet a kiscsapatok ICL-je, sok profi hiányzik a nevezők közül!

Az ICL 36. állomásának persze megvannak a saját esélyesei, de ezúttal sokkal kiegyenlítettebb mezőnyre számíthatunk.

Az ICL 34. állomása, vagyis az előző CS:GO torna dobogósai közül többé kevésbé mindenki képviselteti magát a mostani LAN-on is. A címvédő FLASH és Boco ezúttal nem a fruits-szal, hanem a Control Gaming nevű csapat zászlaja alatt indulnak superman, Tensor és DARVEX társaságában. A Fury Gaming szintén itt lesz, és bár Bal1-t időközben lecserélték bzt-re, a csapat ereje ugyanúgy megmaradt! A TwisteD név alatt a legutóbbi bronzérmes GODS csapatát köszönthetjük, valamint egy búcsúmix erejéig a mostanra már feloszlott PIXEL is tiszteletét teszi.

Rajtuk kívül azonban nehéz lenne egyértelmű esélyeseket kikiáltani, ami így egyértelműen magában hordozza a meglepetés lehetőségét! A nevezés lezárása után a REVOLTEee, a WSE és a redbeaks vagy az OutBreak, KOS és Fröcskölők csapatnevek hiánya is sokaknak feltűnhet. Vannak persze így is trónkövetelők, a STAGE-5 a korábbi Liondogs-os arcokból, a myRevenge a CRUENTUS tagjaiból áll, de itt lesz még a szintén megújult OBSCURE is, lesz tehát kire figyelni három napig. Külföldi csapat ezúttal nem kavar be a magyarok csatájába, 100% magyar CS:GO-t kapunk tehát a versenytől.

A felső ági Bo3-akban nehéz lesz megszorongatni az elején kiemelt négyest, de a csoportmeccseken és az alsó ági Bo1-ek során bárki verhető, ezt már régóta tudjuk. Elég egy rosszul elsült vétó, egy pár körös kihagyás és máris érik a meglepetés.

Az ICL 36. állomása november 4 péntektől egészen vasárnapig tart, a mérkőzéseket a szokásos streamen három napig folyamatosan követhetitek:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!