Fél évet kihagy Doublelift, új lövészt keres a TSM

Fél évet kihagy Doublelift, új lövészt keres a TSM

Doublelift, a Team SoloMid és talán Észak-Amerika egyik legtehetségesebb játékosa szünetet tart, a tavaszi szezont biztosan kihagyja! 

Yiliang Peter „Doublelift” Peng videóban jelentette be, hogy a 2017-es NA LCS tavaszi szezonjában nem ő lesz a TSM kezdő ADC-je.

Doublelift úgy érezte, hogy az idei világbajnokságon már a csoportkörben kieső TSM-et Ő hátráltatta a legjobban. Ezt követően döntött úgy, hogy kell neki egy kis idő, hogy rendbe tegye az egész életét.

„Nem tudom, hogy mondjam, de sose volt igazán valódi életem, mármint, valódi kapcsolataim, sose tudtam elég időt tölteni a barátaimmal. Ebben a szakmában nem igazán lehet szünetet tartani, nagyjából havonta, ha van egy szabadnapunk… Eddig nem igazán tudtam, hogy milyen, ha az embernek normális élete van… Milyen lehet streamernek lenni? Biztos, hogy ezt akarom csinálni?” – mondta Doublelift a videóban.

De ki tudja helyettesíteni?

Rengeteg opció van erre a posztra. Ott van például a jelenleg full-time streamerként és csapat nélkül tevékenykedő Imaqtpie, aki ráadásul trollkodott (?) is egy sort, amikor TSM-es mezben közzétett egy képet Facebook-on, hogy hamarosan nagy bejelentésre készül. Ha jobban belegondolunk, Qtpie akár még passzolhat is a képbe: csak egy szezont kell játszania, utána úgyis jön vissza DL, ilyen feltételekkel meg senki más nem írna alá szerződést.

Rajta kívül ott van még a gárda korábbi lövésze, Wildturtle, akinek épp a napokban járt le a szerződése az Immortals csapatánál, valamint az EDG-t elhagyó Deft is szóba jött, bár ha ő jönne, akkor valószínűleg nem lenne szükség a nyáron DL-re. A TSM menedzsere, Reginald nyílt próbát hirdetett a pozícióra, meglátjuk, ki lesz a legjobb.

Ti kit látnátok szívesen Biofrost mellett?

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.