Újabb csere: Disco Doplan is csatlakozik a fnatic-hoz!

Újabb csere: Disco Doplan is csatlakozik a fnatic-hoz!

Az elmúlt napokban a fnatic már megmozgatta egyszer a játékospiacot, most itt az újabb bomba!

Joakim „disco doplan” Gidetun csatlakozik a fnatic csapatához, John „wenton” Eriksson-t váltja, jelentette be ma a csapat. A svéd klasszis holnap az Epsilon csapatával ment volna egy Major helyért küzdeni az Európai minorra, de így, már egyből a Majorra jutott. Doplan már akkor megvillogtatta, hogy mi is van a tarsolyában valójában, mikor az ESL Pro League 4. szezonjának elején a NiP-hez ugrott be.

;

Nem ez az első breaking a svéd csapat háza tájáról az elmúlt időszakban, előző héten a GODSENT és a fnatic megint játékost cseréltek, a fnatic-ba KRIMZ érkezett, Lekr0 helyére, aki most már pronax csapatában játszik. Már ezen csere után is várható volt, hogy Wenton-t is hamarosan váltani fogják.

Hivatalosan nem is kellett sokat várni rá, a mai nap folyamán jelentette be a csapat, hogy Disco Doplan valóban wenton helyére érkezik az Epsilontól. Wenton először akkor tűnt fel, mikor olofmeister-t helyettesítette, amíg a svéd sztár sérüléséből épült fel, ezek után, pedig amikor a fnatic és a GODSENT között megtörtént az a bizonyos csere, a fnatic leszerződtette.

„Nagyra értékelem ezt a lehetőséget a fnatic-tól, és remélem nagy sikereket fogunk elérni együtt. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon erős felállás jelenleg, nagyon igyekezni fogok, hogy a legjobban játszak a világ legjobb csapatában!” – mondta disco doplan a fnatic hivatalos bejelentése után

A csapat ezzel a legújabb felállással november 18 és 19-én az ELEAGUE második szezonjában fog debütálni, ahol a D csoportban játszanak majd, az EnVyUs, az OpTic és a dignitas ellen. Erős csoport lesz, igazi erőpróba egy friss ötösnek!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!