A szombati siker után még 4.000.000 Ft DeadFoxék zsebében

A szombati siker után még 4.000.000 Ft DeadFoxék zsebében

Végül a GODSENT nyerte a regionális tornát, ám a fő cél így is összejött a HellRaisers-nek!

Szombaton eldőlt, hogy DeadFox és a HellRaisers biztosan ott lesznek az atlantai Major kvalin. A HellRaisers a GODSENT csapatát verte a regionális Minor bajnokság felsőági döntőjében, amivel kivívták helyüket a 2017-es ELEAGUE Major kvalifikációs tornájára.

A hétvége programja ezzel még nem ért véget, hiszen a nagydöntő még hátra volt - igaz, a tét itt már "csupán" a pénznyeremény mértéke volt, hiszen az első csapat 30 000, míg a második 15 000 dollárral gazdagodik.

Az ellenfél ismételten a GODSENT volt, miután a svédek az alsóági döntőben legyőzték az Epsilon csapatát, így jöhetett a visszavágó a HellRaisers ellen!

Az első map a HR pickje, Cobblestone volt, DeadFoxék pedig - akárcsak egy nappal korábban - ezúttal is megnyerték a saját pályájukat, méghozzá ugyanolyan arányban, mint szombaton, 16:14-re.

A GODSENT ezúttal nem Traint, hanem Mirage-t választotta, és ha szoros csatában is, de ők is hozták a saját mapjüket, 16:13 lett az eredmény.

Jöhetett tehát a harmadik pálya, Cache. Igazi döntőhöz méltó küzdelem volt: a GODSENT már 10-1-re is vezetett, a térfélcsere után azonban DeadFoxék feljöttek, sőt, 14:13-nál egy kör erejéig a vezetést is megszerezték. A döntő pillanatban azonban a svédek voltak az élesebbek, a végén pedig JW egy 1v3 szituációban kihúzta az időt a győzelemig.

PGL Regionális Bajnokság, európai döntő

HellRaisers 1:2 GODSENT

Cobblestone - 16:14 | Mirage - 13:16 | Cache - 14:16

A HellRaisers és DeadFox ezzel második helyen végzett a tornán, amiért 15 000 dollár, átszámítva több mint négymillió forint ütötte a markukat. De ami igazán számít, hogy december közepén mindkét csapat ott lesz majd Atlantában, hogy megküzdjön a 2017-es ELEAGUE Majorre való kijutásért.

Kövess Minket!