Utolsó talpon maradt magyar csapatként meccsel a myRevenge az ESL SEC döntőért!

Utolsó talpon maradt magyar csapatként meccsel a myRevenge az ESL SEC döntőért!

A bolgár GPlay választja el Robusto-ékat a belgrádi döntőtől, hétfőn este 8-kor kezdődik a Bo3 összecsapás.

Egyetlen magyar csapat van még versenyben az ESL dél-kelet európai bajnokságának, a SEC 4. évadának mezőnyében. A CS:GO csapatok már a top8-ba se jutottak be, viszont League of Legends-ben a három magyar gárda is képviseltette magát a playoffban, igaz, a némileg szerencsétlennek mondható sorsolás következtében az offline döntőért már csak a myRevenge csapata áll harcban. Az a myRevenge, aki nincs ott a Magyar Elit Bajnokságban és a hétvégén megnyerte a LoL Roadshow szekszárdi állomását. Exwormmel, a myR lövészével készült is egy interjú a hétvégén, ahol elmondta, hogy ők indulnak hátrányból ezen a meccsen, de a 3., még offline döntőt érő helyre elég jó esélyeik vannak.

A benji-t leszámítva régi WSE-nek az a bolgár GPlay lesz az ellenfele, amely az előző szezonban ezüstérmet szerzett (a döntőben a görög Elysium Gamingtől kaptak ki 2-1-re). Kőkemény összecsapás lesz, de a myR mostani formája alapján még akár meglepetést is okozhatnak. Csak úgy, mint a Team Horizon Reapers ellen: a negyeddöntőben 1-0-s hátrányról, rendkívül összeszedett és megfontolt játékkal sikerült megfordítaniuk a meccset. A másik ágon görög házi rangadót rendeznek, a címvédő szinte teljes lineupja Greek Regenesis néven nyomja már idén, éppen a hétvégén győzték le a WiLD-ot 2-0-ra a legjobb 4 közé jutásért, ellenfelük pedig a 2. szezon ezüstérmese, a Void Gaming lesz.

ESL SEC Season 4 playoffKép: ESL

Ha jön a papírforma, és kikap a myR és a Void is, akkor ők játszanak a 3. helyért, de már a csoportban találkoztak, és akkor két sima meccsen nyertek Fratherék, szóval jó esélyük van arra, hogy utazhassanak Belgrádba, így először lenne külföldi offline versenyen magyar League of Legends csapat!

Este 8-tól tehát meccs, lehet szurkolni a fiúknak! Magyar közvetítés lesz, mégpedig itt:

Élő videó megtekintése innen: esporthuLOL – www.twitch.tv

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!