Félelmetes névsor a Major kvalifikáción, de csak 8 hely kiadó

Félelmetes névsor a Major kvalifikáción, de csak 8 hely kiadó

DeadFox és a HellRaisers hihetetlenül erős csapatok mellett kell, hogy kiharcolja a Majoron való indulás jogát.

A HellRaisers azzal, hogy másodikként végzett a PGL európai Minor versenyén, megváltotta helyét az atlantai Major kvalifikációs versenyre. December közepén Atlantában 16 csapat küzd majd a 8 kiadó hely egyikéért.

Ráadásul nem is akármilyen együttesek szerepelnek a listán, a legutóbbi Major csoportbeli kiesői már önmagukban brutális csapatokat jelentenek! Hihetetlenül kemény mezőnyre lehet számítani:Egyedül a CLG az, aki Köln óta már nem képezi a világelit krémjét, a többiek mind a világranglista élmezőnyében tanyáznak, vagyis bőven a világ 16 legjobbja közé tartoznak.

És akkor innen jön a csavar, hiszen mellettük lesz még további nyolc csapat, akik közül négyet már ismerünk is. A Renegades, a TyLoo, a GODSENT és a HellRaisers szintén meghatározó együttesek, és még nincs vége a sornak.

Az amerikai és a CIS Minor még hátravan. Előbbiből a Cloud9 és az Immortals, utóbbiból a Tengri és a Team Spirit tűnik a legesélyesebbnek a kijutásra!

A 16 csapatból azonban csak nyolc együttes számára van hely az ELEAGUE 2017-es Major versenyén, december közepén kiderül, kik csatlakoznak kihívókként a legendák mellé!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!