Pyth felépült, Maikelele már ki is került a csapatból!

Pyth felépült, Maikelele már ki is került a csapatból!

A sérüléséből visszatérő pyth a NiP ezredik meccsén lép ismét pályára!

A NiP a napokban hivatalos közleményben tudatta a rajongókkal, pyth felépülése a vártnál jobban halad, így az IEM Oakland 300 000 dolláros versenyére már újra együtt utazik a többiekkel! Ezzel együtt megköszönték Maikelele-nek az eddigi segítséget, és jelentőségteljesen el is köszöntek tőle. Pyth a gyakorlások alatt egyébként igazán jó formát mutat, FPL-en már lazán ACE-eli az embereket, a pisztolykörrel nem lesz probléma ezentúl sem!

Persze a nindzsáknak az oaklandi LAN előtt is akad feladatuk bőven, itt van például az ECS második szezonjának dignitas elleni rangadója! A remek időszakot produkáló dánok ellen pyth újra a kezdőben kap helyet, Maikelele-től már másodjára válnak meg f0rest-ék.

Érdekesség, hogy a NiP következő meccse éppen a szervezet által lejátszott, ezredik hivatalos map lesz! Eddig 686 győzelem, 4 döntetlen és 309 vereség a mérleg a 999 lejátszott pályán, a legtöbbször természetesen Dust2-n lövöldöztek!

Brutális adat, de a 999 meccsből f0rest, GeT-RiGhT és Xizt az összes alkalommal pályán volt, friberg "csupán" 996 mapon szerepelt.

Az, hogy a NiP-nek lesz-e oka ünnepelni az ezredik pályát, este a dánok ellen kiderül!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!