Borult az Origen: sOAZ és Amazing is távozott!

Borult az Origen: sOAZ és Amazing is távozott!

A két legrutinosabb játékosa hagyja ott xPekét!

Az Origen saját weboldalán keresztül jelentette be az esti órákban, hogy Paul „sOAZ” Boyer és Maurice „Amazing” Stückenschneider többé már nem a csapat tagjai!

A két rutinos játékos már az Origen alapítása óta a gárda kötelékébe tartoztak, együtt vívták ki a Challenger Seriesből feljutást, majd a vb-re kijutást, legjobb eredményük pedig a 2015-ös világbajnoki 3-4. hely. Az Origen megköszönte sOAZ-nak és Amazing-nek, hogy mindig a legjobbat adták, bármilyek is voltak a körülmények.

„Szeretném megköszönni az Origennek ezt a lehetőséget, hogy leszerződtettek, mikor más csapatnak egyáltalán nem értem semmit. Köszönöm, hogy a legjobb játékosok között játszhattam, és ez idő alatt sokkal többet fejlődtem, mint játékos és mint, ember. Peke, sOAZ, mithy, Zven, Hybrid, és PoE mindig mellettem álltak, főleg akkor, amikor a legjobban szükségem volt rá. Értékelem azt a bajtársi segítséget, amit Ők nyújtottak számomra. De mindennek vége van egyszer, mindenki fejlődni szeretett volna, és nem akartuk feltartani egymás jövőbeli lehetőségeit. Értékelem azt a tartós támogatást, amit a szurkolóinktól kaptunk, míg akkor is, amikor a bent maradásért kellett játszanunk – de tudom, hogy sok csalódást okoztam nekik. Remélem a legjobbakat, mind az Origennek, mind a szurkolóknak.” – mondta Amazing.

„Rövidre fogom fogni ezt az egészet, de szeretném megköszönni mindenkinek, akivel játszottam ebben a két évben. Nagyon sokat tanultam magamról, és hogy egy csapat mennyire képes működni, de legfőképp mennyit képes fejlődni. Nagyon rizikós út volt ez számomra, hiszen a Challanger Seriesbe és az LCS-be is kvalifikálni kellett magunkat. Félelmetes volt, de így a végére teljesen megérte. Köszönöm Alfonso, Jesper, Maurice, Tristan és xPeke ezt a sok jó emléket” – nyilatkozta sOAZ.

Ezután az Origen nyílt felvételt hirdetett, ahol új játékosokat keresnek a csapatba, a felvételen még PowerOfEvilnek és Toasternek is meg kell felelni, hogy a csapatban maradhassanak!

Szerinted, megfog felelni PoE és Toaster, vagy teljesen új felállással fog készülni az Origen a 2017-es tavaszi szezonra?

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.