CS:GO PC-t teszteltünk, ahol stabil 200 fölötti FPS-re számíthatsz!

CS:GO PC-t teszteltünk, ahol stabil 200 fölötti FPS-re számíthatsz!

Asztali PC-t a laptopok korában már tényleg csak azok választanak, akik speciális célra szeretnék használni. Például játékra, ahol nagyon nem mindegy, mennyit bír a vas! Mi megálmodtuk, a Bluechip összerakta!

Gondolom nektek is ismerős az érzés, mikor kedvenc esport játékotok mellé különböző alkatrészeket, vagy akár egész gépet szeretnétek választani, és a lehető legjobb megoldást keresitek! Mindannyian átestünk már ezen, és még át is fogunk egy párszor! A fontos szempontok ilyenkor három kiemelt terület mentén körvonalazódnak:

  • A legújabb technológiákat szeretnénk, hogy ne kelljen pár év múlva újra lecserélni az adott komponenst, legalább három évet bírjon már ki!
  • Jó ár/érték arányra vadászunk, a túlárazott kütyüket és az olcsó, de gagyi termékeket egyaránt szeretnénk elkerülni.
  • Tökéletesen fusson vele a játék, ami mellé építjük, és ha kedvünk támad kipróbálni pár frissen megjelent játékot is, azzal se legyen gondja.

Pár héttel ezelőtt pont ebből a célból összeírtunk nektek több gamer PC összeállítást, melyet elsősorban CS:GO mellé álmodtunk meg. Sokan kérdeztétek azonban, hogy leírva tényleg nagyon tetszetős, de mit tud a gép a valóságban?! A Bluechip segítségével lehetőségünk nyílt, hogy leteszteljük a három általunk öszeállított vas közül a középsőt, mely nem a csúcsmodell, de egy kezdő összeállításnál jóval többet tud, talán az ideális CS:GO PC-nek is nevezhetnénk! A "CS:GO veterán" fantázianevű összeállításról szóló videót itt tekinthetitek meg, benne az oly fontos FPS számmal! Sőt, a videón láthatjátok, még Nuke-on is leteszteltük, amitől kicsit féltünk eleinte, de 200 alá ott se mentünk. Yess!

Bár a videóból kimaradt, íme a benchmark tesztek eredményei, melyeket a legelterjedtebb teszt programokkal futtattunk le. A Unigine Heaven és Valley mérésekkel is leteszteltük a gépet, mindkét esetben a maximális, 1920*1080-as felbontáson. Előbbin 1690-es pontszámmal, és 67,1-es átlag FPS értékkel végzett, míg a Valley teszt 3177-es pontszámot és 75,9.es FPS eredményt hozott.

A 3dmark oldalán az átlag feletti, 17307-es pontszámot érte el a CS:GO veterán, nem sokkal lemaradva a már VR-képes társaitól. Természetesen a népszerű NovaBench oldalon is lefuttattunk egy tesztet, ahol a gép 1583-as pontszámmal zárt.

Érdekel a gép? A konfigurációt és a vásárlási kondíciókat keresd a Bluechip oldalán!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!