Nagyon megy a kavarás a FaZe-nél, mégis visszahívták kioshima-t!

Nagyon megy a kavarás a FaZe-nél, mégis visszahívták kioshima-t!

Pár hete még a cserepadra ültették, most pedig kirúgtak egy játékost, hogy kio visszatérhessen! Tiszta káosz!

Pár hete egy kioshima - karrigan cseréről számoltunk be, az akkori döntés értelmében a francia játékos a FaZe cserepadjára került. Sajnos nem újdonság, hogy egy világelitbe tartozó játékos csapat nélkül marad (Top5-ös számkivetett listánkat itt éritek el), de Major győzteseket még ritkábban szoktak jegelni.

Mostanra azonban még nagyobb fordulat állt be a történetbe! Karrigan játékával és irányításával úgy tűnik elégedettetek a FaZe-nél, de kioshima skilljéről sem szívesen mondanának le. Megoldásként így ajtót mutattak a csapat norvég játékosának, jkaem kikerült az együttes kezdő ötöséből. Pedig a skillel ott sincs baj, erre emlékeztek még?

Tény persze, hogy az utóbbi időben jkaem teljesítménye visszaesett, többé már nem tudott kiemelkedő teljesítményt nyújtani az élmezőnybe vágyó FaZe meccsein.

A játékoskeringő újabb felvonásában ezúttal jkaem ült le a cserepadra, de képességeit ismerve nem marad sokáig csapat nélkül. Ha csak nem hívják vissza a FaZe-hez őt is, mint ahogy most csinálták kioshima-val!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!