Hátrányból fordítva nyerték meg a LAN-t flash-ék!

Hátrányból fordítva nyerték meg a LAN-t flash-ék!

Három körre voltak a vereségtől, de egy óriási hajrával végül csak aranyérmes lett az iNation, a Reboot Esports versenyén!

Megvan flash új csapata, az iNation első LAN győzelme a magyar játékossal. A zágrábi Reboot Esports bajnokság döntőjében 2:1-re felülmúlták a Brewtopia csapatát, ahol egy hatalamas hajrát is be kellett mutatniuk az aranyért.

Az első mapot ugyanis simán nyerte a ellenfél, 11:1-es CT oldalukkal esélyt sem hagytak FLASH-éknek. Pedig a vagonokkal tarkított terep az iNation pályája volt, ami egy-egy szép megmozdulásból látszott ugyan, de az győzelemhez kevés volt.

Ezek után a csapatok Cobblestone-ra fordultak, ahol már 13:9-re is vezetett az ellenfél, innen azonban az iNation körei következtek. Hosszabbításra mentették az ellenfél pályáját, és az extra körök alatt a győzelem is meglett, jöhetett Mirage, ami szinte hazai pálya ennek a csapatnak. Legalábbis FLASH-nek biztosan:

Nem is csoda, hogy villámgyors első félidővel el is döntötték a meccset, a Brewtopia 14:1-ről képtele volt felállni a fordulás után.

A Reboot Esports zágrábi bajnokai ezzel hihetetlen izgalmak után FLASH-ék lettek, amivel a közel fél milliós fődíjat is bezsebelték. Kellemes őszi kirándulásnak indult, az új lineup első LAN győzelme lett belőle, csak így tovább!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!