Újabb esély hazánk legjobbjainak, hogy megmutassák mit tudnak!

Újabb esély hazánk legjobbjainak, hogy megmutassák mit tudnak!

A 2017-es Challenger Series kvalifikációjának formátuma, azaz, hogyan is lehet bejutni?

Nyakunkon a 2017-es Challenger Series! Itt megtalálsz mindent amit a bejutásról és a jelentkezésről tudnod kell, ami azért fontos mert innen kerülhetnek majd a Challenger Series kvalifikációjába csapatok, akár a sajátjaink is. A jelentkezés november 16. és 28. között lesz lehetséges.

A tavalyihoz hasonló marad idén is a kvalifikáció, azaz összesen 12 csapat, két darab 6 fős csoportra lesz osztva. Minden csapat napi 3 meccset fog játszani Bo1-es szériák keretein belül, ahol mindenki játszik mindenkivel a csoportján belül. Az A csapat első helyezettje játszik majd a B csoport második helyezettjével és fordítva, egy-egy Bo5-ös összecsapásban. A két mérkőzés győztese megy tovább a Challenger Seriesbe.

Csoport körök:

- 6 regionális európai bajnok csapat
- 2 Challenger Series csapat, akik a ranglétra legalján végeztek a nyári CS bajnokság során
- 4 nyílt kvalifikációról bejutott csapat (3 EUW, és 1 EUNE)

Döntők:

- #1 A csoport   vs.  #2 B csoport  (Bo5)
- #1 B csoport   vs.  #2 A csoport  (Bo5)

Nyílt kvalifikáció

A nyílt kvalifikációra való jelentkezés november 16-án nyitja meg kapuit, és 28-án ér véget. Mindkét szerveren lehet külön jelentkezni, ha EUNE-s vagy itt, ha EUW-s akkor pedig itt. Van azért pár minimális elvárás is: gyémánt III-as rangsorolás, illetve a csapat többségének, azaz legalább 3 tagnap idősebbnek kell lennie 17 événél, a maradék kettő lehet 16 és 17 között akár. A mérkőzések december 12. és 22. között zajlanak le, a pontos időpontok a jelentkezés lezárása után lesz elérhető, külön az EUNE és külön az EUW.

Reménykedjünk, és szurkoljunk együtt, hogy idén akár több magyar csapatnak is szurkolhatunk az összecsapások során, elférne már egy vérbeli magyar csapat is a Challenger Seriesbe, nem gondoljátok?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.