Minden, amit tudnod kell az ingyenes Overwatch hétvégéről

Minden, amit tudnod kell az ingyenes Overwatch hétvégéről

Holnaptól három napon keresztül bárki kipróbálhatja, mindhárom platformon.

November 18-án, vagyis holnap veszi kezdetét az ingyenes Overwatch hétvége, melynek keretein belül bárki kipróbálhatja majd a Blizzard hero shooterét. Összegyűjtöttünk számotokra minden fontos tudnivalót a próbaidőszakról, így ha kérdésetek van, itt minden bizonnyal megtaláljátok rá a választ.

Mettől meddig tart az ingyenes hétvége?

Közép-európai idő szerint a próbaidőszak péntek este 20 órakor kezdődik és hétfő este 23 órakor ér véget. Vagyis valamivel több mint három nap áll rendelkezésetekre.

Mely platformokon lesz elérhető a játék?

Mindhárom platformon, vagyis PC-n, PS4-en és Xbox One-on is lesz ingyenes hétvége. Fontos, hogy konzolon szükség van PlayStation Plus, illetve Xbox Live Gold előfizetésre. Platformok közötti játék természetesen továbbra sincs.

Hogyan érhetem el a próbaverziót?

  • PC: Ha még nincs meg, le kell tölteni és telepíteni kell a Battle.net-et, majd létre kell hozni egy felhasználót. Ezután az alkalmazásban az Overwatch ikonra kattintva telepíthető, majd indítható a játék.
  • PS4: A PlayStation Store-ban rá kell keresni az Overwatch-ra, így megtalálhatjátok és letölthetitek az Overwatch Free Weekendet. Ezt kell letölteni és telepíteni, majd indítható a játék.
  • Xbox One: Az Xbox One Store-ban rá kell keresni az Overwatch-ra, így megtalálhatjátok és letölthetitek az Overwatch: Origins Editiont. Válasszátok a Free Trial opciót, majd letöltés és telepítés után indítható a játék.

A letöltés mérete nagyjából 12GB.

Mi érhető el a próbaverzióban?

A legutóbbi újdonságokon (Sombra, Arcade mód) kívül minden tartalom elérhető lesz, ez 22 hőst és 13 pályát jelent. A menüpontok közül a Quick play, a Play vs. AI, a Custom Games és a Weekly Brawls él majd.

Lesz szintlépés és Loot Boxok?

Igen. Az elért szint, illetve a Loot Boxokból nyitott skinek és egyéb tartalmak ráadásul továbbvihetőek, ha a későbbiekben ugyanarról a felhasználóról megvásárolod a teljes játékot.

Nincs más hátra, mint hogy jó játékot kívánjunk mindenkinek, aki úgy dönt, fejest ugrik az Overwatch örömeibe!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!