Pavel megállíthatatlan, máris itt a következő tornagyőzelem

Pavel megállíthatatlan, máris itt a következő tornagyőzelem

A kötelező Babbling Book-mozzanat sem marad el - íme a GameGune győztes paklijai.

Igen komoly mezőny gyűlt össze most hétvégén Spanyolországban a GameGune tornán, ahol 16 - többségében európai - játékos szállt harcba a 22 500 eurós összdíjazásért.

Ott volt a versenyen a friss világbajnok, Pavel is, aki bizonyította, hogy nem csupán a véletlen műve a volt a győzelem a BlizzConon, hiszen ő lett a kétnapos torna végső győztese. A csoportkörben ugyan vereséggel kezdett hoej ellen, ám Lifecoach ellen javított, hogy aztán a hoej elleni visszavágót immáron győzelemmel abszolválja. Az egyenes kieséses szakaszban StanCIfkán és AKAWonderen jutott túl, a döntőben pedig a hazaiak versenyzőjét, Mariodelát intézte el 3:0-ra.

A világbajnokság után mémmé váló "Pavel's Book" ezúttal is lesújtott: AKAWonder Dragon Warriorja úgy tűnt, egy-két körön belül felőrli Pavel Tempo Mage deckjét, egy Babbling Bookból kipottyanó Ice Lance azonban még időben végett vetett a mérkőzésnek. Pavel is csak mosolyogni tudott az egészen.

Pavel egyébként nem kockáztatott, a BlizzConon is bajnoki címet érő lineupot hozta magával. Mivel ezen a versenyen csak négy paklit használt mindenki, ezért a Malygos Rogue-ot otthonhagyta, a Midrange Shaman, Malygos Druid, Tempo Mage, C'Thun Warrior négyes azonban megmaradt. Íme a paklilisták!




Pavel duplán örülhet a versenygyőzelemnek, hiszen ezzel átvette az első helyet a GosuGamers világranglistáján Xixo-tól, aki egyébként szintén ott volt a versenyen, de csak a negyeddöntőig jutott.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!