A NiP Magic ismét csodát tett, a nindzsák letarolták Oaklandet!

A NiP Magic ismét csodát tett, a nindzsák letarolták Oaklandet!

AZ IEM Oakland döntőjében hátrányból fordítva tudtak nyerni f0resték, tökéletes főpróbát tartottak az ELEAGUE rájátszás és a Major kvalifikáció előtt!

Ha őszinték akarunk lenni, a NiP egyáltalán nem tartozott az esélyesek közé, mikor az IEM Oaklnad végső győzteseit latolgatták a szakértők. Még a legnagyobb nindzsa-drukkerek is csak suttogva beszéltek az esetleges első helyről, hiszen több nehezítő körülmény is a csapat útjába állt a siker felé vezető úton.

Például az, hogy a világranglista Top10-ből rajtuk kívül még 5 elit csapat is a meghívottak között volt, ráadásul pyth visszatérése rendkívül közeli volt, a stabil jó teljesítményre semmilyen garancia nem volt. A NiP bevallottam egy főpróbaként kezelte az oaklandi versenyt, hiszen hamarosan utaznak az ELEAGUE rájátszására, december közepén pedig a Major kvalifikációs versenyen kell helyt állniuk!

Azt hiszem, ennél jobb főpróbát nem is tarthattak volna!

Már az elődöntő is necces volt, saját pályájukat majdnem elbukták a FaZe ellen, Nuke-on 15:11-ről kellett hosszabbításra menteniük a mapot. Ezután Trainen simán kikaptak, majd Overpass-on 16:13-ra csak legyűrték a torna legnagyobb meglepetés csapatát!

A döntőben, bár az első meccsen 16:4-re szétalázta őket Trainen a világranglistát vezető SK (lassan ez lesz a NiP autó bannja a vétó során), nem rogytak össze és fordítani tudtak. Cache-en és Cobblestone-on egyaránt a végsőkig kellett küzdeniük, mindkét pályát 16:14-re húzták be a nindzsák!

Egy ilyen érzelmes döntő után nem is csodálkozunk, hogy GeT_RiGhT-nál eltörött a mécses a trófea átvétele után.

Pyth visszatérése tehát tökéletesre sikerült, a NiP remek főpróbát tartott az év végi hajtás előtt!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!