21.000 kilométeres túra és 3 verseny vár decemberben a dignitas-ra

21.000 kilométeres túra és 3 verseny vár decemberben a dignitas-ra

ELEAGUE, ECS döntő és Major kvali, nem fognak unatkozni a dán játékosok!

A dignitas nyakába veszi a világot a következő három hétben, a dán játékosok ugyanis hosszú és fárasztó amerikai turnéra indulnak decemberben!

Az ELEAGUE csoportját magabiztosan nyerő dán csapat a fnatic-EnVy párost is kiejtette, a negyeddöntőben azonban újabb boss vár rájuk! Ezúttal a világelső SK-val kell megküzdeniük a Top4-be kerülésért! A november 30-tól december 2-ig tartó verseny helyszíne Atlanta, mely 7 366 km-re van repülővel Koppenhágától, és -6 óra az időeltolódás.

Sok játékosnak ez már önmagában fárasztó lenne, de itt még nincs megállás, hiszen jön a kiélezett körülmények között kiharcolt ECS döntő Anahaiemben, az USA tökéletesen ellentétes oldalán. December 9 és 11 között tehát már Kaliforniában játszanak, mely ismét 3100 km és újabb 3 órás időváltozás Atlantához képest.

Ha itt végeztek, utána újra Atlanta a cél, hiszen jön az ELEAGUE 2017-es Major versenyének kvalifikációs tornája, december 15 és 18 között. Ha pedig itt is végeztek, irány ismét Dánia, a maga 7366 km-es repülőútjával, összesen tehát 20 nap alatt 21 000 km-t utaznak majd és 18 különböző időzónán haladnak keresztül! Ezután azt hiszem tényleg jár a megérdemelt karácsonyi pihenés!

A kérdés csak az, vajon lesz-e okuk ünnepelni a srácoknak, hiszen a versenyek sorrendje talán a lehető legrosszabb. Elsőként ugye rögtön az SK, egy esetleges vereség rengeteget kivehet fejben cajunb-ékből. Aztán utazás, ECS döntő és csak eztán jön a legfontosabb erőpróba, a Major kvali. Ekkora már fáradt és még inkább sikerre éhes csapat lesz a dignitas-ból, ami akár a visszájára is elsülhet!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!