A tékozló fiúk hazatérnek, Febiven és sOAZ kiadás + UPDATE: Itt a teljes Fnatic csapat!

A tékozló fiúk hazatérnek, Febiven és sOAZ kiadás + UPDATE: Itt a teljes Fnatic csapat!

Igazán kezd beindulni az idei csereszezon, az ESPN forrásai szerint az H2k és a Fnatic sem ül a babérjain!

A nyári szezon nem volt egy igazi diadalmenet a Fnatic csapatának. Történelmi mélypontot értek el, utolsó helyen zárták az európai rájátszásokat. Kérdés nem fért ahhoz, hogy változások lesznek a csapatban.

Febiven miatt egy kicsit már elkezdtem aggódni, sajnos self-help és motivációs könyv függő lett a holland játékos, de csak átmeneti elmezavarnak írtam le, annak ellenére, hogy gyorsabban terjedt ez a mém az európai szcénában mint a kanyaró.

Úgy látszik a nagy megvilágosodásban arra jutott Febi, hogy vissza kell térni a gyökerekhez. Az ESPN értesülései szerint a H2k-hez igazolt a tavaszi szezonra. Ezt amúgy vasárnap akarták bejelenteni, csak a Fnatic csapata még szeretne várni a tervezett 10 fős csapat bejelentésével.

Ezzel újra igencsak ütős lehet a H2k csapat, akik Odoamne és Jankos támogatására biztosan számíthatnak már idén, és Vander is jó eséllyel marad Pr0lly szárnyai alatt. A lövész az egyetlen ismeretlen pozíció, a hír alapján Forg1ven nem fog velük újra szerződni, Freeze pedig már biztos nem, amit twitteren jelentett be.

Szegény Ryu szedheti a sátorfáját, jó kérdés hol köt ki. Eredetileg NA-ben szeretett volna játszani miután eljött otthonról, ott jó eséllyel most találhat magának helyet.

Az érem másik oldalán a Fnatic van, ahol szinte csak Rekkles-ről és friss, forró PVPlive.net információk alapján esetleg sOAZ-ról tudjuk, hogy a Fnatic-ban folytatja.

Kíváncsi vagyok, hogy tényleg összeáll-e a belengetett 10 fős full-EU csapat, és hogy mit tudnak ezzel kezdeni. Ez a kísérlet eddig nem volt túl sikeres egyik régióban sem eddig - legalábbis a Longzhu és a Team Liquid botladozása nem a követendő példák közé tartozik.

Mindenesetre kíváncsian várjuk a bejelentéseket - szerintetek ki lesz a Fnatic és H2k csapatában?

UPDATE

Az ESPN lehozta a teljes Fnatic csapatot! Idén sOAZ - Amazing - Caps - Rekkles - Jesiz alkotja a sárga feketék csapatát!

Caps-nek volt egy kellemetlen pillanata EU challengerben, de a csapat többi része szolidnak látszik.

Jesiz ugyanaz a Jesiz aki S4-ben az SK Gaming mideseként a világbajnokságon volt. Azóta volt már adc az NA challenger ligában, az elmúlt ca. fél évet pedig Koreában töltötte, ahol support pozícióra edzett a híresen kemény solo környezetben.

Soaz és Amazing egy joó duó, tudjuk mit kapunk velük. Ha Caps tudja tartani a tempót egy egész stabil csapat lehet ez az új Fnatic, feltéve ha lesz aki irányiítja a bandát.

Bónusz: Caps-nek köszönhetjük azt a klipet is, ahol az egész vilgág megtanulta, hogy Fakert nem érdemes chatben flamelni.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!