Médiatörténelmi pillanat: Magyarországon is TV-n nézhetjük az esportot!

Médiatörténelmi pillanat: Magyarországon is TV-n nézhetjük az esportot!

Az ELEAGUE második szezonjának döntőjét tűzte műsorra a Spíler TV, szombat este új fejezet indul a hazai esportban.

Decemberben új fejezet kezdődik a hazai esport és az egész magyar médiaipar történetében! A hazai esport közvetítések új szintre emelkednek azáltal, hogy a Spíler TV élőben közvetíti az ELEAGUE második szezonjának döntőjét, szombaton 22:00-tól! A hír váratlanul és rendkívül hirtelen jött, de annál inkább örömteli! És mi más, mint Counter-Strike?! A közvetítés magyar nyelvű szakkommentátorai a hazai CS:GO közösségben jól ismert Retkes „sPrAY” Patrik és Bíró „Hemi” Tamás lesznek.


In December, a new chapter in the Hungarian esport world will begin! Hungarian esport streaming will rise to a whole new level, by Spíler TV, since they will broadcast the ELEAUGE’s grandfinal live, at Saturday 10:00 pm. The news shocked the Hungarian gaming community, but it is a joyful turn of events. And what else will be on to show, than Counter Strike Global Offensive?

Az egyik legrégebbi és legnépszerűbb esport játék, mely játékosok és rajongók ezreit foglalkoztatja minden nap. Nagy kérdés persze, hogy az online közvetítések megmaradnak-e és a kettő párhuzamosan fut-e innentől, esetleg felváltva jönnek majd innentől a tornák?

De egy biztos: egy hazai TV csatorna úgy tűnik, meglátta a fantáziát az esportban, reméljük lelkesedése töretlen marad, és a jövőben még több hasonló témájú műsort látunk csatornáin!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!