Brood War legenda kezd LoL edzői karrierbe

Brood War legenda kezd LoL edzői karrierbe

A Starcraft: Brood War 10+ éves történelmének egyik legnagyobb alakja lesz a koreai Afreeca Freecs új edzője!

A koreai esport kultúrában különleges helyen szerepel a SC: BW. Ez volt és ez is lesz az alfa és az omega, ez alakított ki szinte mindent amit például a mai profi koreai LoL esportban látunk. Külön névvel illetik az igazán kiemelkedő, hosszú ideig uralkodó játékosokat, akik alapjaiban változtatták meg a Brood War pro metát: "bonjwa".

Iloveoov az öt nagy BW bonjwa (Boxer, iloveoov, NaDa, Savior, Flash) egyike. Az őt megelőző koreai legenda, Boxer vette a szárnyai alá, miután teljesen ismeretlen játékosként 3-0-ra elverte az online létrán, három különböző fajjal. Kreatív, új stratégiáival vált híressé amivel nála APM / játékmechanikák terén sokkal gyorsabb játékosokat győzött le rendre, éveken keresztül.

LS, a jelenlegi LCK kommentátor és ex-Brood War pro így nyilatkozik róla:

he is one of godfathers of macro in the history of eSports. Also one of the few players to ever be acknowledged as a god (bonjwa) in the korean esports scene. He had arguably one of the most dominating reigns in the history of Korean eSports, but accompanied by one of the greatest falls.

He had an uncanny ability to know how to minmax situations and how to expand at times where most people would deem it illogical, but he found ways to make it work. He later when on to aid in making FanTasy one of the best Terrans in the game, even a true rival to FlaSh. Coached SKT in both sc1 and sc2.

Guy is potentially a serious game changer and probably will be one another super hard strategy coach in LCK, as only a few of them exist.

Most az Afreeca Freecs edzője lesz, ami önmagában még nem mond sokat, mivel a csapat elengedte az összes játékosát és a régi edzőt is. Ez elég félelmetesen hangzik, de iloveoov így szabad kezet kaphat és olyan absztrakt csúcsokig viheti el az amúgy erősen stagnáló LoL metát, amiről álmodni sem mertünk.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.