Kapaszkodjatok: SKT Huni!!!!

Kapaszkodjatok: SKT Huni!!!!

Azt hitted, SKT Peanut nagy meglepetés volt? Tévedtél.

Még mindig keressük az állunkat azután, hogy az SKT egyik napról a másikra bejelentette, hogy élből két felső ösvényes játékost is leszerződtet. Profit körül már régóta keringtek a pletykák, de aztán robbant a bomba: a háromszoros világbajnok csapat behúzott még egy topost, mégpedig a Fnatic és az Immortals korábbi toposát, a magyar felmenőkkel is rendelkező Hunit!

Sokan csak a Fnaticos korszakától ismerik a HOLO-HOLO-ról elhíresült koreai topost, pedig azelőtt a Samsung edzőpartneri gárdáját erősítette, igaz, hivatalosan soha nem volt a csapat tagja. A mindössze 18 éves játékos első Fnaticos szezonjában a tavasz felfedezettje lett, toronymagasan kilógott minden topos közül játéktudásban és mechanikában is, ReignOverrel a jungle-ben halálos duót alkottak. A Fnaticcal a vb-n "csak" egy 3-4. helyet értek el, ezt követően ő is és RO is Észak-Amerikába szerződtek, ahol az Immortalsszal (bár biztos, hogy komolyabb fizetést kaptak) a világbajnoki részvétel már nem jött össze.

Ráadásul Reignover állítólag a Team Liquid-ben folytatja, ezért is nem kicsi meglepetés, hogy Huni a világ legjobb csapatához kerül. Egyébként nem lesz könnyű dolga Kkomának, hiszen a fiatal tehetség hajlamos tiltelni, nem is kicsit: ha vesztésre áll, gyakran megy bele olyan párharcokba, amikből ő és a csapata is rosszul jön ki utána. De hát Kkoma a világ legjobb edzője, ki más tudná jobban megnevelni, mint ő. 

Profitról egyébként szinte semmit se tudni, ezt megelőzően Kínában játszott a Young Glory csapatában, de ott is csak csere volt.

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kép: SKT Facebook

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.