A FlipSid3 a Rocket League új bajnoka, íme a döntő legszebb gólja és védése!

Amszterdamban tartották a Championship Series második évadának fináléját.

Amszterdamban rendezték a Rocket League Championship Series második évadának fináléját, ahol négy európai és négy amerikai csapat küzdött meg a bajnoki címért. Az már a torna előtt biztos volt, hogy címvédés nem lesz, hiszen az első szériát megnyerő iBUYPOWER - most már G2 Esports - nem jutott be a rájátszásba.

A nyolcas döntő double elimination rendszerben zajlott, az egyenes ágon fináléba jutó Mockit Aces csapatának pedig elég lett volna egyet megnyernie a két darab Bo7 összecsapásból a végső diadalhoz. Az alsóági győztes FlipSide3 - akiket éppen a Mockit vert az elődöntőben - azonban hihetetlenül összeszedetten játszott, így hiába lőtt Paschy90 ilyen gólokat, végül a FlipSid3 örülhetett.

Azért érdemes megemlékezni a védelmekről is: Markydooda itt például a torna védését mutatja be éppen.

A FlipSid3 tehát visszaverekedte magát az alsóágról, és a döntő mindkét mérkőzését megnyerte, így ők lettek a Champsionship Series második évadának bajnokai!

Mockit Aces 0:2 FlipSid3 Tactics
(1:4, 1:4)

A nyolcas döntő összdíjazása 125 ezer dollár volt - a FlipSid3 csapata ebből 50 ezret vihetett haza.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.