Kik játszották eddig a legtöbbet: TOP 10 veterán a CS:GO-ban

Kik játszották eddig a legtöbbet: TOP 10 veterán a CS:GO-ban

Összegyűjtöttük a 10 legtöbb profi meccset játszó játékost, Major győztesekkel van tele a lista.

A profi mezőny nagy öregjei már régóta tagjai a Counter-Strike közösségnek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy sokuk már átlépte CS:GO-ban a bűvös 1000-es számot, a játszott pályák vonatkozásában. Ezért most összeszedtük azt a 10 játékost, akik a legtöbb pályát játszották karrierük során. Ez a szám sokak szerint önmagában semmit sem jelent, de fontos megjegyezni, egy csapat minél több kupán elindul, és minél több offline kvalira jut le az online csoport kör után, annál több official meccse lesz a statisztikákban. Ez a szám tehát nemcsak a játékosok lelkesedését de eredményességét is mutatja!

1. NEO (Virtus.pro)

A lengyel veterán, Filip Kubski 2004 óta aktív játékos, jelenleg 29 éves. A kezdetek óta CS:GO-zik, és ennek meg is látszik az eredménye, hiszen ő vezeti a listát, egészen pontosan 1132 játszott pályával.

2. TaZ (Virtus.pro)

Nem sokkal maradt le honfitársától a 30 éves Wiktor Wojtas, neki 1127 játszott pályája van. NEO-val nagyon régóta, pontosan 12 éve, játszanak együtt, így nem is csoda, hogy ők végeztek az élen.

3. pashaBiceps (Virtus.pro)

A híres Bicepsz is régi motoros már a maga 28 életévével. Jarosław Jarząbkowski CS:GO-ban a kezdetek óta együtt játszik a NEO-TaZ duóval, így érte el a maga 1078 pályáját.
Érdekesség: már 841 pályát játszottak együtt Virtus.pro név alatt.

4. GeT_RiGhT (Ninjas in Pyjamas)

A 26 éves svéd csoda, Christopher Alesund 2003 óta játszik, sok mindent elért már az évek alatt. Major győzelme mellett például azt, hogy CS:GO karriere során összesen 1069 pályát játszott eddig.

5. Xizt (Ninjas in Pyjamas)

Richard Landström (25) egy évvel fiatalabb, mint GeT_RiGhT, és pontosan ennyi pályával is maradt le mögötte, ő "csak" 1068-at játszott.

6. SmithZz (G2 Esports)

A 27 éves Edouard Dubourdeaux 2006 óta játszik Counter Strike-ot. 2012 óta 1050 pályát játszott Global Offensive-ben. Ezzel ő a legtöbb pályát elérő francia játékos.

7. NBK (Team EnVyUs)

A 26 éves Nathan Schmitt 2009 óta aktív, CS:GO-ban 1045 pályával a második lett a franciák között.

8. f0rest (Ninjas in Pyjamas)

A 28 éves Patrik Lindberg 2004 óta játszik, összesen 1042 pályát játszott a játék legújabb installációjában.

9. friberg (Ninjas in Pyjamas)

A legfiatalabb svéd a listán a maga 25 évével Adam Friberg, akinek kettővel kevesebb, 1040 pályája van, mint a csapattárs f0restnek.
Érdekesség: a listán lévő 4 NiP játékos összesen 1025 alkalommal játszott együtt.

10. Ange1 (Hellraisers)

A 27 éves Kiril Karasiow sem tegnap kezdte. CS:GO-ban 1037 pályát sikerült játszania eddigi karriere során.
Érdekesség: Eddig 51 alkalommal játszott Böröcz "DeadFox" Bencével.

Zárásképp itt egy infografika, melyen a játékosok összesített ratingje is látható, vagyis hogy a rengeteg pályán milyen teljesítményt nyújtott. Nem meglepő, hogy ebben viszont magasan a NiP vezet!

esport csgo counterstrike infografika top10 veteran

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!