A PlayIT nem áll meg Belgrádnál, újabb európai helyszínek a térképen

A PlayIT nem áll meg Belgrádnál, újabb európai helyszínek a térképen

Kinőtte Magyarországot a PlayIT Show, az öt hazai helyszín már nem elég!

Kinőtte Magyarországot a PlayIT Show! Az öt hazai helyszín mellett jövőre az országhatárt is átlépik, amivel Közép-Kelet-Európa legnagyobb videojátékos rendezvénysorozatává nőheti ki magát a sorozat.

Az első külföldi PlayIT-et Belgrádban rendezik meg 2017 júniusában, a szervezők szándéka szerint pedig hamarosan több is követi majd a szomszédos országokban.

„Két éven belül szeretnénk belépni a román és a szlovák piacra is, hogy a PlayIT legyen a régió meghatározó gamer eseménye. A videojátékok és az eSport világának bennfentes ismerete, a speciális szervezési tapasztalat, valamint a szponzorokhoz fűződő jó kapcsolatunk a kulcs a sikeres külföldi terjeszkedéshez” - árulta el Csanda Gergely, a PlayIT főszervezője.

2017-ben a szervezők nagyobb hangsúlyt helyeznek a világszinten egyre népszerűbb eSport programokra is.

„Célunk, hogy a legjobb magyar csapatok a nemzetközi eSport rendezvények szintjéhez méltó körülmények között mérhessék össze erejüket a rajongótáboruk előtt. Ehhez mi speciális hang- és fénytechnikával, óriás kivetítővel ellátott színpadot, valamint szponzoraink révén csúcsminőségű hardvereket biztosítunk”

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!