Ezt kell tudni a 2017-es Call of Duty World League-ről

Ezt kell tudni a 2017-es Call of Duty World League-ről

Helyszínek, időpontok, csapatok - az Infinite Warfare megjelenését követően megkezdődik az új Call of Duty szezon.

Az MLG szervezésében az új szezonban is visszatér a Call of Duty World League, melynek keretein belül immáron az Infinite Warfare-ben zajlanak majd a küzdelmek.

A 2017-es évben nem lesz több nyitott LAN esemény, mint a 2016-ban, azonban biztosan megrendezésre kerül a CWL Las Vegas, a CWL Atlanta és a CWL Anaheim az észak-amerikai régióban. A Vegas-i eseményre még az idén sor kerül, december 16. és 18. között, míg a maradék kettő 2017-ben lesz esedékes. Az atlantai verseny február 10. és 12. között lesz, az anaheimi pedig június 16. és 18. között kap majd helyet. A többi régióban - beleértve Európát is - később lesznek nyilvánosságra hozva a versenyek időpontjai.

A 2017-es CWL legnagyobb LAN bajnoksága a Global Pro LAN League lesz 9 észak-amerikai és 6 európai csapat, valamint egy ázsiai-óceániai együttes részvételével. A liga két szakaszra oszlik. Az első szakaszt követően a négyfős csoportok első két helyezettje automatikusan továbbjut a pénzdíjért folyó playoffba, míg a csoportutolsóknak osztályozót kell játszaniuk a bennmaradásért a négy új kihívóval. Ezt követően pedig jön a második szakasz ahol szintén csak 8 csapat jut majd tovább a rájátszásba, ám ennél fontosabb, mint mind a 16 együttes kvalifikálja magát a világbajnokságra.

Call of Duty World Championship tehát jövőre is visszatér, ahol 32 csapat fog versenyezni. Ebből 16 csapat az előbb részletezett LAN bajnokságból érkezik majd, a maradék 16 pedig a Last Chance kvalifikációs versenyekről jön.

A CWL nyereményalapja egyébként bővült, hiszen az idei szezonban több mint 4 000 000 dollárt fognak szétosztani. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.