Pályabemutató: Átrajzolták Nuke-ot, rengeteg előny a terroroknak!

Új dobozok, extra fedezékek, lecserélt ablak és megkönnyített közlekedés. Csak néhány dolog, amivel a Valve igyekszik kedvezni a támadóknak, legújabb versenypályáján.

Ismét update-re virradtunk, a kényszeres átrajzolástól szenvedő tervezőknek ezúttal Nuke-ra eset a választásuk. Néhány aprósággal próbáltak a CT-knek is kedvezni, de az igazi támogatást a még mindig hátrányban játszó terrorok kapták.

Segíti a védekezést ugyan, hogy eltüntetették a korlátokat fenti lerakón, fehér palánkot raktak a kinti terror oldalra a könnyebb láthatóságért, illetve kevesebb fedezékük van a T-knek catwalkon, de ezek tényleg csak apróságok.

A támadó oldal ezzel szemben egy megkönnyített bejáratot és simább mozgást kapott nyikorgós ajtóhoz:

Átlátszó ablak helyett dupla ajtót tettek toxic elé B rakón:

Lenti lerakó kapott egy teljesen új fedezéket, ami plusz egy lehetséges búvóhely afterplant szituációban a csatiból érkezők ellen:

Nuke a megjelenésekor szinte minden csapat számára automatikus vétó volt, újabban azonban egyre inkább előszedik a kalapból. Az ELEAGUE második szezonja alatt már többször játszottak rajta, mint Cache-en vagy Mirage-on! Kíváncsian várjuk, az újítások hogyan ízlenek majd a játékosoknak, megkedvelik, vagy újra leírják majd Nuke-ot ezek hatására?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!