Horvát LAN döntőben bizonyíthat a THR

Horvát LAN döntőben bizonyíthat a THR

Itt az ideje megmutatni, hogy külföldön is sikeresek lehetnek LoL csapataink. A Team Horizon Reapers már kvalifikálta magát a Zágrábban megrendeződő LAN-ra.

Horvátország fővárosában kerül megrendezésre a Zagreb Gaming Arena, a Croatia Music Week főszervezésével Január 2. és 3. között. A versenyt a Zagreb Arena-ban tartják majd, itt fog megküzdeni az a 8 csapat, akik az online kvalifikációk során elnyerték indulási jogukat. Ezekből összesen hármat rendeznek, ebből már egy lezajlott, itt sikerült a THR-nek is jó eredményt elérni, ezért már biztos, hogy ott lesznek az eseményen.


Ebben a csodálatos arénában mérkőzhetnek majd meg a csapatok egymással! Forrás: grohe.com

Ki ne szeretne még magyar csapatokat látni? Két kvalifikáció még hátra van, az egyik december 10-én (szombat) lesz megrendezve, ahova itt tudtok regisztrálni. Az utolsó esély a kijutásra december 17-én (szombat) lesz megtartva, ahova ide kattintva tudtok jelentkezni.

Nem is kis pénzért megy ez a verseny, hiszen az összdíjazás nem kevesebb mint 5500€, amihez még hozzá jön az esetleges hardver nyeremény is, tehát, ne habozzatok jelentkezzetek Ti is!

Persze nem csak LoL verseny lesz, FIFA17-ben, Hearthstone-ban, és Overwatch-ban is megmérkőznek majd egyes csapatok a helyszínen. Ezekről bővebben itt olvashattok.

A THR egy egész szép évet zárhat, hiszen ha most vasárnap megnyeri a Magyar Elit Bajnokság döntőjét, akkor másfél millió forinttal gazdagodik, és ha még ezt a zágrábi LAN-t is behúzná a 2017-es évet is szépen indíthatja.

UPDATE: ugyanúgy kijutott a zágrábi offline eventre a World is War - Gaming csapata is, így kapásból két csapatnak is szurkolhatunk mindössze egy kvalifikáció után, és a magyar csapatok száma még akár nőhet is. Lehet, hogy több mérföldkövet is elérünk, és nem csak, hogy magyar győztese lesz a versenynek, de akár egy magyar döntőt is láthatunk? Januárban kiderül!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!