Tank ranglista az előző patch nézőpontjából!

Tank ranglista az előző patch nézőpontjából!

Nagyító alatt az Overwatch 5 tank karaktere, lássuk kinek kedvez leginkább a meta!

Nem számít ki vagy, profi esetleg casual játékos, a tank meta mindenhol ott van az Overwatch világában. Végre rajtuk a reflektorfény és az elmúlt változtatásoknak hála igen is ők alkotják a csapatok összeállításának fontosabb részét.

5. Winston

A tudós kezdi a listát, bár Tesla ágyúja nagy galibát okoz még mindig, és a beugrás sem egy utolsó dolog, de jelenleg kedvenc majmunk, akarom mondani tudósunk kerül az utolsó helyre. Ettől függetlenül hiszem, hogy a következő frissítésekkel ismét felemelkedik majd.

4. Zarya

Az erős orosz asszonyka kapott néhány gyengítést, emiatt a pajzsai nem adnak neki elegendő sebzést, bár egy jól elsütött graviton surge még mindig jó választás, de a következő három hős azért jóval hasznosabbnak bizonyul.

3. Reinhardt

Reinhardt talán a legismertebb tankja az Overwatch világának, ennek ellenére csak a középmezőnyben csücsül. Pajzsán a játék megjelenése óta nem változtattak, és még mindig nagyon megbízható védelmet ad a többieknek, remekül lehet haladni vele és az előre suhanó képessége miatt sem becsülhetjük le erejét.

2. Roadhog

A disznó a második helyezésig totyogott és jogosan van ott a meta választások között. Népszerűségét a remek és még talán mindig kicsit furcsán működő behúzásainak köszönheti. A legerősebb párbaj potenciállal rendelkező hős a tankok közül, és a játék eleje óta játszható állapotban van, ezzel is tartja rettegésben az ellenfeleit. Viszont már csak egy hős maradt a listánkról aki még Roadhogot is megelőzte.

1. D.va

D.va a mech-hel együtt repítette be magát a meta tetejére. Eszméletlenül ki tud fókuszálni bárkit, az ultimate képességével pedig az egész csapatot szét tudja választani egymástól, elnyel bármilyen golyózáport és hősképességeket is. Ő az a karakter, akit bármilyen szituációban választani lehet. Az előző patch pedig felturbózta őt is egy kicsit, hiszen 25%-kal gyorsabban jár lövés közben, életereje és páncélzata is erősítésen esett át.

A tankok nagyon gyorsan a legjobb választásokká nőtték ki magukat az Overwatch világában, bár úgy gondolom a Blizzard hamarosan megtöri az egyeduralmukat! A Season 3 még csak néhány napja tart, de a tankok még mindig nagyon jól használhatók. Ha még nem szálltál fel a tank hype vonatra, még megteheted.

Ti hogyan állítanátok össze a top 5 listáját?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!